TBT: Zo ziet de cast van Zoey 101 er meer dan 10 jaar later uit

21 maart 2019
Wie zat er vroeger ook veel te dichtbij de televisie om te kunnen zien hoe Zoey (Jamie Lynn Spears) het als meisje probeerde te overleven op de voormalige jongensschool Pacific Coast Academy (PCA)? Zoey werd ingedeeld in kamer 101 en ontmoette daar haar room mate Nicole (Alexa Nikolas). De twee hadden meteen een klik en samen wisten ze een wel erg creatieve verandering te brengen aan de school die nog volledig voor jongens was ingericht.
 
Room mate Nicole werd echter niet Zoey's enige vriendin. Ook haar broertje Dustin (Paul Butcher) ging naar PCA en werd daarnaast bevriend met Chase (Sean Flynn), die vervolgens compleet verliefd werd op Zoey, gothic Lola (Victoria Justice), de arrogante Logan (Matthew Underwood) en crazy Quinn (Erin Sanders).
 
Het vierde seizoen van de populaire Nickelodeon-show eindigde in 2008. Hoe zien deze sterren er meer dan 10 jaar later uit en wat doen ze nu eigenlijk?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Young JL #FBF

Een bericht gedeeld door Jamie Lynn Spears (@jamielynnspears) op

Jamie Lynn Spears (Zoey)
Britney is that you?! Nee nee, dit is het jongere zusje van de popzangeres; Jamie Lynn Spears. Jamie Lynn heeft meer dan drie jaar de rol van Zoey gespeeld, maar moest daar mee stoppen toen ze op 16-jarige leeftijd zwanger werd van haar eerste dochter, Maddie. Dit is dus ook de reden dat de serie niet verder kon gaan. Na haar rol als Zoey vond ze het tijd voor nieuwe uitdaging en begon ze haar carrière als country-zangeres. In 2013 bracht ze haar eerste single uit gevolgd door een EP in 2014. In datzelfde jaar trouwde ze met Jamie Watson en werd de voormalige teen mom zwanger van haar tweede dochtertje Ivy Joan. Dit is toch té cute?!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lovin life on the red carpet since the early days πŸ‘ΆπŸΌπŸ˜Ž #tbt #Zoey101

Een bericht gedeeld door Paul Butcher (@thepaulbutcher) op

Paul Butcher (Dustin)
Herinneren jullie je deze cutie nog?! Naast Zoey's kleine broertje in Zoey 101, heeft Paul ook genoeg andere film- en serie-rollen op zijn naam staan. Zo heeft hij een klein rolletje gespeld in de series 'Criminal Minds' en 'Without a Trace'. Naast acteren is ook Paul zijn liefde voor muziek achterna gegaan. Hij begon met het opnemen van covers die hij op zijn eigen YouTube-kanaal plaatste en is daarna ook eigen muziek gaan maken. En wauw, bae goals <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hey..

Een bericht gedeeld door Paul Butcher (@thepaulbutcher) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Remember me 10 years ago? πŸ’•

Een bericht gedeeld door Sean Flynn (@seanflynn89) op

Sean Flynn (Chase)
De vrolijke, en soms wat awkward, Chase werd in de serie duidelijk gefriendzoned door Zoey en had het hier dan ook erg moeilijk mee. Na Zoey 101 heeft acteur Sean Flynn hier en daar nog wat geacteerd, maar sinds 2013 werd het erg stil rondom hem. Wel heeft ook Sean muziek uitgebracht en houdt hij zich nu vooral bezig met zijn gitaar en motor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I call her Rossana. #totoband

Een bericht gedeeld door Sean Rio Flynn (@rioflynn) op

Victoria Justice (Lola)
Victoria Justice speelde de rol van gothic-chick Lola en van haar hebben we na de serie wel degelijk meer gehoord. Ze speelde eerst in andere Nickelodeon-series als 'iCarly' en 'The Naked Brother Band' voordat ze in de serie 'Victorious' de hoofdrol speelde. En hoe kan het ook anders… Justice ging ook de muziek in! Inmiddels is ze helemaal happy samen met haar bf Reeve Carney en reist ze de hele wereld over wat zorgt voor de meest prachtige plaatjes.
Matthew Underwood (Logan)
Als er iemand is veranderd, dan is het Matthew wel; beter bekent als de arrogante, maar toch erg knappe Logan. Na Zoey 101 is Matthew zelf aan het werk gegaan als filmmaker. Ook is hij het neefje van country-zangeres Carrie Underwood en wij horen je nu al denken… Maar nee helaas, Matthew is, anders dan zijn Zoey 101-collega's, zelf niet de muziek in gegaan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nothing beats peering through the lens into the colorful world of Miami Beach, FL.

Een bericht gedeeld door Matthew Underwood (@mattunderwood) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lol I love this. So sweet. #zoey101

Een bericht gedeeld door Alexa Nikolas (@matchthesource) op

Alexa Nikolas (Nicole)
Na het spelen van Zoey's veel te drukke room mate Nicole, hield het voor Alexa zeker niet op met acteren. Na de serie speelde zij rollen in onder andere 'CSI: Miami', 'The Suite Life of Zack and Cody', 'Criminal Minds' en 'Mad Men'. Ook is op haar Insta te zien dat ze erg van fotograferen houdt en haar hele pagina staat dan ook vol met mooie kiekjes.
Erin Sanders (Quinn)
Wauw, wat een transformatie! Erin, beter bekent als Quinn, was de toch wel dé nerdie van de groep. Met haar gekke opmerkingen wist ze iedereen toch altijd wel aan het lachen te krijgen. Inmiddels is Erin opgegroeid tot een prachtige vrouw en aan haar Insta-account te zien houdt ze zich vooral bezig met yoga en schrijven.
Wanneer komt de reünie guys?!
categorie:

laatste nieuws

Online terugkijken: alles wat je moet weten

news

MTV Push januari 2019: Leer BROCKHAMPTON beter kennen

news

MTV Push december 2019: Leer Georgia beter kennen

news

Channah Koerten en Noah Zeeuw hosten seizoen 2 van ‘Je Moeder’

news

MTV EMA 2019: Dit zijn de winnaars en de hoogtepunten

news

MTV Push november 2019: Leer AJ Mitchell beter kennen

news

Liam Gallagher wint de eerste MTV EMA Rock Icon Award ooit

news

Snelle is MTV EMA Best Dutch Act 2019

news