Ariana Grande stopt er (tijdelijk) mee

18 september 2018
Ariana Grande heeft besloten een pauze in te lassen en tijd te spenderen thuis in New York met haar verloofde Pete Davidson, dat maakte haar management bekend.
"Gezien de gebeurtenissen van de afgelopen tijd zal Ariana de broodnodige tijd nemen om te herstellen. Ze zal dichtbij huis blijven en gebruikt deze periode om tijd door te brengen met haar geliefden en muziek te maken zonder de druk van een deadline. Ze bedankt haar fans voor hun begrip."
View this post on Instagram

s∀WΛ 🛸

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Door de komst van haar nieuwe album 'Sweetener' en alle interviews en perfomances die daarbij horen, zouden we haast vergeten hoe zwaar de jonge popzangeres het momenteel heeft.

Zo heeft Ariana aangegeven te kampen met post-traumatische stresssyndroom na de aanslag tijdens haar concert in Manchester.
Alsof dat nog niet genoeg was is daar onlangs ook nog het overlijden van haar ex Mac Miller bij gekomen. Ariana en Mac waren 2 jaar samen en zijn in mei uit elkaar gegaan waarna Ariana zich vrij snel verloofde met huidige vriend Pete Davidson.

Ondanks dat Ariana en Mac bijna geen contact meer hadden geeft Ariana aan dat het niet makkelijk is; "Ik kan niet geloven dat je hier niet meer bent. Ik snap het niet. We hebben er zo vaak over gepraat. Ik ben zo boos, zo verdrietig, ik weet niet wat ik moet doen."
We snappen dat dit ongelofelijk moeilijk moet zijn voor de zangeres en hopen dat ze zich snel een stukje beter gaat voelen. Veel sterkte Ariana!

Ariana Grande & Mac Miller - The Way

categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

5 things to do als je single bent op Valentijnsdag

news

Edison Pop 2019: dit heb je gemist

news

Dit gebeurde er gisteravond tijdens de Grammy’s

news

Album alert: Ariana Grande’s ‘Thank U, Next’ is uit

news

Super Bowl 2019: de highlights van de halftime show

news

MTV Push februari 2019: leer H.E.R. beter kennen!

news

We hebben nieuws over Je Moeder

news