OneRepublic rockt Rotterdam tijdens de MTV EMA 2016!

20 oktober 2016
We maken de line-up van de MTV EMA 2016 nog langer! De Amerikaanse band OneRepublic zal op zondag 6 november live vanuit Rotterdam Ahoy de MTV EMA rocken! Eerder werd al bekend dat Bruno Mars, Shawn Mendes, DNCE, Lukas Graham en Zara Larsson ook een onvergetelijk optreden zullen geven tijdens de show. Bebe Rexha is de host van de avond en zal ook een optreden geven. Binnenkort worden er meer optredende en aanwezige artiesten en celebs bekendgemaakt, so stay tuned!
Heb jij al gestemd voor jouw favoriet in alle categorieën voor het winnen van een MTV EMA? Je kunt tot 5 november 11:59 uur je stem uitbrengen via nl.mtvema.com/stem! Houd onze social mediakanalen in de gaten voor meer info over alles wat met de EMA te maken heeft. Zorg dat je de show niet mist; zondag 6 november om 21:00 uur is de MTV EMA live op MTV!
Wil jij live bij de show aanwezig zijn? Kom naar de fanaudities in Rotterdam Ahoy! Meer info vind je hier.
Kun jij ook niet wachten tot de show? Op zondag 22 oktober wordt om 19.00 uur een special van Brothers Green: EATS! uitgezonden, helemaal in het teken van de MTV EMA 2016 en Rotterdam. Healthgoeroe Rens Kroes leert de broers een nieuwe variatie op stroopwafels en danser Timor Steffens laat de broers vette moves zien en vertelt ze over zijn stad Rotterdam. Mis het dus niet!

Apologize

Counting Stars

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws