Teaser | Me And My Broken Heart

19 maart 2014
'Me And My Broken Heart' is de nieuwe track van de leuke nieuwe boyband Rixton en gaat volgende week woensdag exclusieve op MTV in première Wij hebben alvast een voorproefje.
Het vrolijke bandje Rixton uit Engeland begon in 2013 met optredens in kleine clubs om zo hun soulachtige mix van popsongs aan de wereld te laten horen. Ondertussen postte ze covers op YouTube om hun fanbase flink uit te breiden. Zo maakte ze ook een cover van 'Don't Wake Me Up' van Chris Brown, wat maar liefst een kwart miljoen views kreeg.
Deze covers trokken de aandacht van talent manager Scooter Braun die wij weer kennen van zijn beroemde cliënten; Justin Bieber, Carly Rae Jepsen, PSY en Ariana Grande. Scooter liet de boys van Rixton auditie doen voor School Boy/Giant Little Man/Interscope Records en daar kregen de jongens een platencontract. Producer Benny Blanco, die weer samen heeft gewerkt met Maroon 5 en Katy Perry, bood toen aan een album met Rixton maken.
Woensdag 26 maart zie je hier op MTV exclusief de première van hun nieuwe video 'Me And My Broken Heart'. Kun je, net als wij niet langer wachten, dan hebben wij hier vast een teaser voor je.

laatste nieuws

Farrah Abraham eist ‘vajazzle kit’ van de organisatie voor een kinky kerstfeestje

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series