MTV EMA Pre-Party rode loper report: Koen Kardashian is on fire!

7 november 2017
De MTV EMA Pre-Party '17 in The Butcher Social Club in Amsterdam is echt net afgelopen en er is zóveel tofs gebeurd dat we hieronder alle highlights voor je op een rijtje hebben gezet! 
WINNAAR MTV EMA BEST DUTCH ACT 2017 
Na weken van intensief stemmen op je favo artiest maakten host Kay Nambiar en co-host Monica Geuze nu dan ein-de-lijk bekend wie er met de moon person naar huis gaat. Gefeliciteerd Lil' Kleine! De andere genomineerden Roxeanne HazesChef'SpecialLucas & Steve en Boefvielen misschien niet in de prijzen maar het weerhield ze er niet van om Lil' Kleine met een grote glimlach te feliciteren. 
RED CARPET 
Waar een exclusief feestje is met toffe optredens zijn natuurlijk ook veel celebs, héél veel celebs! Van Eva Simons, Anna Nooshin, Kaj Gorgels, Yade Lauren, Rijk Hofman, Kaj van der Voort tot aan de Double Trouble twinnies; zij en nog VEEL meer celebs waren allemaal van de partij! En zoals we allemaal weten gaan sterren nooit via een zijdeur naar binnen, nee, ze stralen in de tofste fitjes terwijl ze over een meterslange rode loper paraderen. Check de mooiste rode loper-foto's op onze Instagram en vergeet niet onze Insta-Stories even te kijken. 
GLAM REPORTER KOEN KARDASHIAN 
Onze eigen glam reporter Koen Kardashian deed op Facebook LIVE verslag vanaf de rode loper en vroeg de hotste BN'ers het hemd van het lijf zoals alleen hij dat kan! Heb je het gemist? No need to cry want je kijkt 'm hieronder gratis terug: 
PERFORMANCES 
The Butcher Social Club in Amsterdam heeft genoeg ruimte om een goed feestje te bouwen dus dat is ook gebeurd. Nadat Nafthaly Ramona en Cat Carpenters de sfeer er goed in hadden gekregen, namen BroederliefdeZak Abel en Trobi het feestje over. 
Broederliefde zette de boel op stelten met hits als 'Jungle' en 'Mi No Lob'. Engelse hitzanger Zak Abel was speciaal voor de MTV EMA Pre-Party in Amsterdam overgevlogen vanuit Engeland en liet niets aan het toeval over toen hij de zaal plat speelde met o.a. zijn grootste hit 'Unstable'. Ook de Nederlandse upcoming DJ Trobi, de jongste en nieuwste aanwinst van Spinnin' Records, was van de partij om de zaal te voorzien van de tofste nummers! Als klap op de vuurpijl liet Johnny 500 tijdens de MTV EMA Afterparty zien hoe je een feestje onvergetelijk afsluit. 
ONVERGETELIJK 
Alles bij elkaar opgeteld kunnen we zeggen dat de MTV EMA Pre-Party 2017 in Amsterdam een geslaagde avond was die de boeken ingaat als onvergetelijk. Nogmaals congrats Lil' Kleine en wij kunnen nu al niet wachten tot volgend jaar! 
P.s. Zien welke grote internationale artiesten er met een MTV EMA vandoor gaan? Je ziet het aanstaande zondag 12 november vanaf 21:00 uur LIVE vanuit Londen op MTV!
categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

5 things to do als je single bent op Valentijnsdag

news

Edison Pop 2019: dit heb je gemist

news

Dit gebeurde er gisteravond tijdens de Grammy’s

news

Album alert: Ariana Grande’s ‘Thank U, Next’ is uit

news

Super Bowl 2019: de highlights van de halftime show

news

MTV Push februari 2019: leer H.E.R. beter kennen!

news

We hebben nieuws over Je Moeder

news