Chelsea Houska is ZWANGER van haar derde kindje en het wordt een…!

De Teen Mom 2-ster, Chelsea Houska, maakte op Instagram bekend dat ze  zwanger is van haar derde kindje. Dit is het tweede kind dat zij samen heeft met haar man Cole DeBoer krijgt. Halfzus Aubree en broer Watson Cole krijgen gezelschap van een kleintje erbij, lief!
 
In een eerdere aflevering van Teen Mom 2 liet de familie DeBoer al weten dat ze van plan waren om hun gezin uit te breiden. Die uitbreiding komt nu dus al sneller dan verwacht. In januari vierde ze de verjaadag van zoontje Watson, die toen één jaar werd. Nu niet veel later kondigt Chelsea het goede nieuws aan met een Instagram post aan waarin haar blijdschap goed af te lezen is.

Ze zegt: "GUESS WHAT! Een schattig klein meisje zal de DeBoer-clan toetreden binnen een paar maanden! We konden niet gelukkiger zijn!"
 
Het MTV-koppel heeft zich dus aan hun woord gehouden!
Chelsea zei in een interview met MTV News: "Aubree heeft het zo goed gedaan om dit geheim te houden. Ze zei dat wanneer ze maandag haar school binnen loopt, het nieuws door alle gangen van de school gaat schreeuwen. Ook Cole is erg opgewonden, hij praat elke avond naar mijn buik toe."

Cole vertelde "Ik ben dolenthousiast om nog een prinses onder ons dak te mogen verwachten. De mannen in dit huis zijn nu in de minderheid, maar we zullen nog steeds ons mannetje staan"

Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het zover is!

Krijg jij ook geen genoeg van Teen Mom? Klik hier om seizoen 7 van Teen Mom terug te kijken?