MTV Push oktober 2019: Leer Lewis Capaldi beter kennen

3 oktober 2019
De Schotse humor en de emotionele diepgang van Lewis Capaldi zijn precies de goede combinatie om door te breken in de hitlijsten. Hij stond 7 weken lang op de nummer 1 in de Britse hitlijsten met zijn nummer ‘Someone You Loved’, brak records met zijn zijn debuutalbum ‘Divinely Uninspired To A Hellish Extent’ en scoorde onlangs zijn eerste Amerikaanse top 10-hit.
De ‘Scottish Beyonce’, hoe Lewis zichzelf wel eens noemt, heeft een unieke kijk op reclame en social media. Dit heeft er mede voor gezorgd dat hij door velen over de hele wereld geliefd is.
Over zijn strategie voor social media gesproken: “Ik denk er niet zoveel over na”, zegt hij. “Mensen van verschillende labels komen naar me toe en zeggen: ‘je social media-strategie is geweldig’. Are You Kidding? Ik maak foto’s van mezelf op de wc? Lelijke foto’s van mezelf met een stomme zonnebril? Dat is gewoon een man die langzaam een beetje gek wordt op het internet. Ik vind het hilarisch.”
Na het winnen van MTV UK’s PUSH Ones To Watch aan het begin van 2019 is Lewis’ carriere alleen maar blijven groeien. Hij speelde shows over de hele wereld en we zijn erg enthousiast om zijn carriere te zien groeien tijdens zijn tijd als Oktober’s MTV PUSH-artiest.
categorie:

laatste nieuws

Online terugkijken: alles wat je moet weten

news

MTV Push januari 2019: Leer BROCKHAMPTON beter kennen

news

MTV Push december 2019: Leer Georgia beter kennen

news

Channah Koerten en Noah Zeeuw hosten seizoen 2 van ‘Je Moeder’

news

MTV EMA 2019: Dit zijn de winnaars en de hoogtepunten

news

MTV Push november 2019: Leer AJ Mitchell beter kennen

news

Liam Gallagher wint de eerste MTV EMA Rock Icon Award ooit

news

Snelle is MTV EMA Best Dutch Act 2019

news