MTV Push oktober 2019: Leer Lewis Capaldi beter kennen!

3 oktober 2019
De Schotse humor en de emotionele diepgang van Lewis Capaldi zijn precies de goede combinatie om door te breken in de hitlijsten. Hij stond 7 weken lang op de nummer 1 in de Britse hitlijsten met zijn nummer ‘Someone You Loved’, brak records met zijn zijn debuutalbum ‘Divinely Uninspired To A Hellish Extent’ en scoorde onlangs zijn eerste Amerikaanse top 10-hit.
De ‘Scottish Beyonce’, hoe Lewis zichzelf wel eens noemt, heeft een unieke kijk op reclame en social media. Dit heeft er mede voor gezorgd dat hij door velen over de hele wereld geliefd is.
Over zijn strategie voor social media gesproken: “Ik denk er niet zoveel over na”, zegt hij. “Mensen van verschillende labels komen naar me toe en zeggen: ‘je social media-strategie is geweldig’. Are You Kidding? Ik maak foto’s van mezelf op de wc? Lelijke foto’s van mezelf met een stomme zonnebril? Dat is gewoon een man die langzaam een beetje gek wordt op het internet. Ik vind het hilarisch.”
Na het winnen van MTV UK’s PUSH Ones To Watch aan het begin van 2019 is Lewis’ carriere alleen maar blijven groeien. Hij speelde shows over de hele wereld en we zijn erg enthousiast om zijn carriere te zien groeien tijdens zijn tijd als Oktober’s MTV PUSH-artiest.
categorie:

laatste nieuws

MTV PUSH AWARD 2019: Dit zijn de genomineerden

Muziek

Halsey, Rosalía, Becky G, Akon, Ava Max en Mabel treden op tijdens de MTV EMA 2019

news

Famke Louise is co-host van de MTV EMA Pre-Party 2019

news

Becky G presenteert de MTV EMA 2019

news

WIN: Tickets voor Why Don't We in TivoliVredenburg

news

MTV Push oktober 2019: Leer Lewis Capaldi beter kennen!

news

Game-lover? Dan moet je dit weekend naar Firstlook Festival.

news

MTV EMA 2019: Dit zijn alle genomineerden

news