Album alert: Ariana Grande’s ‘Thank U, Next’ is uit

8 februari 2019
Ariana Grande gaat in 2019 gewoon verder met wat ze in 2018 al deed, namelijk het uitbrengen van hit na hit! Vannacht heeft de zangeres daarnaast haar 5e studioalbum 'Thank U,  Next' gedropt. Ook heeft ze alle fans een nieuwe muziekvideo cadeau gedaan; yas queen!
Haar nieuwe album vernoemd naar haar eerste number one single op de US Billboard Hot 100: 'Thank U Next' bestaat uit 12 nummers die allemaal gaan over de drie weken die volgden na haar break up met Pete Davidson. Dit maakte miss Grande bekend via Twitter waarop ze schreef:

Het post-breakup album is gelukkig allesbehalve sad en laat horen hoe de zangeres haar leven weer heeft herpakt en aan het genieten is van haar single life.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my album 'thank u, next' is out now 🖤

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Op twitter gaf Ari aan dat het nummer 'Imagine' gaat over een simpele, mooie liefde dat nu (en voor altijd) onbereikbaar is. Dit gaat waarschijnlijk over haar ex Mac Miller die zelfs de titel van het nummer in inkt op zijn bovenarm heeft staan.
Verder gaf de zangeres op Twitter aan dat het negende nummer van het album 'In My Head' gaat over verliefd worden op een versie van iemand die je zelf hebt gecreëerd in je hoofd.

Wat erg opvallend is, is dat het vijfde studioalbum vijf maanden en 22 dagen na haar vierde studioalbum, 'Sweetener', is uitgebracht. Toevallig was 5/22 de datum waarop de Manchester bomaanslag tijdens Ariana haar concert plaatsvond.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Bij alleen het album bleef het echter niet: vannacht kwam ook een videoclip uit voor de laatste track van het album; 'Break Up With Your Girlfriend, I'm Bored'. In de video spelen de Riverdale-hunk Charles Melton en model Ariel Yasmine een stel. Miss Grande spot ze al van ver en wil - zoals de titel van het nummer al aangeeft - dat de relatie van de twee wordt verbroken. Het nummer laat de zangeres van een meer sexy kant zien in dezelfde stijl als haar derde studioalbum 'Dangerous Woman' uit 2016.
Veel fans speculeren dat het nummer is bedoeld voor haar ex Big Sean, die in een relatie is met zangeres Jhené Aiko. In de videoclip 'Thank U, Next' stond in de burnbook zelfs geschreven dat de rapper 'Het nog steeds kon krijgen'. Wat zou Big Sean vinden van deze 'subtiele' hints?
 
Check hier de videoclip:
Welke track van Ariana's nieuwe album is jullie favoriet?
categorie:

laatste nieuws

Ex on the Beach Yasmine is terug met haar eigen MTV-show

news

Binnenkort op Spike: ‘Harrie: van het kamp naar de ring’

news

MTV Push september 2019: Leer Ava Max beter kennen!

news

VMAs 2019: De highlights

Muziek

PERSONALITY QUIZ: Welke EOTBDD All Star ben jij?

news

MTV Push augustus 2019: Leer Kiana Ledé beter kennen!

news

Dit zijn de genomineerden van de VMAs 2019

news

GEZOCHT: sexy singles voor Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 6

news