Music Release Friday: Taylor Swift, Fifth Harmony en Katy Perry!

25 augustus 2017
Vrijdag 25 augustus 2017 gaat de boeken in als een dag vol nieuwe muziek van onze favo artiesten! We bespreken kort alle toffe tracks die je ab-so-luut niet mag missen.
Om te beginnen Taylor's nieuwe 'Look What You Made Me Do', dat een totaal andere sound heeft dan al haar eerdere muziek. Duister en ruig met een touch of pop. Al snel brak de hel op social media los omdat het nummer een sneer naar rivaal Katy Perry zou zijn. De lyrics en snakes in de lyricvideo lijken deze vermoedens alleen maar te versterken.
Fifth Harmony hun derde album 'Fifth Harmony' is ein-de-lijk uit. Lauren, Normani, Dinah en Ally lijken op dit album echt hun eigen sound te hebben gevonden. Vooral de tracks 'He Like That', 'Deliver', 'Lonely Night' en 'Don't Say You Love Me' zijn uitblinkers! Na eerder de musicvideo's voor 'Down' en 'Angel' gedropt te hebben, releaset 5H in de loop van de dag de steamy MV voor 'He Like That'. Ook performen ze aankomende zondag live tijdens de VMA's! These girls are on a mission!
OHJA: Katy Perry heeft ook de musicvideo voor 'Swish Swish' gedropt en hij is de moeite meer dan waard. We weten dat het Katy haar track is maar you can't deny dat Nicki in deze MV de show steelt!
categorie:

laatste nieuws

FOTO: Max Verstappen heeft een nieuwe vriendin!

Nieuws

Justin Timberlake zoent bloot in nieuwe video ‘Supplies’! En er speelt ook een wereldster in..

Muziek

VIDEO: Harry Styles covert Rihanna’s Wild Thoughts

Muziek

OMG! Plannen de Jonas Brothers een reünie?!

Muziek

Teen Mom 2-ouders Briana en Javi officieel uit elkaar

Nieuws

Krijgen Charlotte, Gaz, Scotty, Vicky en Aaron een eigen spin-off?

Nieuws

Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn getrouwd?!

Nieuws

OMG! Kraantje Pappie en Bizzey persifleren Linda de Mol’s ‘Ik Hou Van Holland’ in nieuwe video JA!

Muziek