Scoor de Zomer Door: vanaf 19 augustus op MTV!

2 augustus 2018
Het is bijna zover: Ex on the Beach Double Dutch-sterren Channah en Jorden schitteren vanaf 19 augustus elke zondag om 22:00 in hun nieuwe show Scoor de Zomer Door! Playboy Jorden en beauty Channah schieten singles te hulp aan de Hollandse kust en Middellandse costa's en playa's. De twee gaan op zoek naar vriendengroepen die wel wat hulp kunnen gebruiken bij het scoren van een date – en Jorden en Channah laten zien dat dat nog helemaal niet zo makkelijk is… The King Jorden helpt de boys aan de perfecte openingszin en Queen Channah gaat de meiden helpen met hun zelfvertrouwen en looks!
Na de versierskills en make-overs worden de matches gemaakt en sturen Jorden en Channah de love birds op date. Na de date vragen ze het datekoppel om het verlossende woord: is het een 'scoor' of 'door'?! En we kunnen je vast vertellen: er komen aardig wat awkward-momentjes aan…
 
Jorden en Channah zijn nog steeds onderweg om jou en je vrienden te helpen deze zomer! Zijn jij en je bf's deze maand nog te vinden in Salou, Blanes of Lloret de Mar? Kijk goed om je heen, want er is een héle grote kans dat ze je gaan helpen bij aan een master date!  
 
Block 'm vast in je agenda: Scoor de Zomer Door zie je vanaf 19 augustus elke zondag om 22:00 op MTV!
categorie:

laatste nieuws

MTV Push december 2019: Leer Georgia beter kennen!

news

MTV Push november 2019: Leer AJ Mitchell beter kennen!

news

Channah Koerten en Noah Zeeuw hosten seizoen 2 van ‘Je Moeder’

news

MTV EMA 2019: Dit zijn de winnaars en de hoogtepunten

news

Liam Gallagher wint de eerste MTV EMA Rock Icon Award ooit

news

Snelle is MTV EMA Best Dutch Act 2019

news

Dua Lipa, NCT 127, Sofia Reyes, Pablo Vittar en Jhay Cortez treden op bij de MTV EMA

news

Emma Heesters wint MTV Push Award 2019

news