Coldplay ft. Avicii

30 april 2014
Coldplay frontman Chris Martin is de laatste tijd vaker in het nieuws vanwege zijn privé-leven dan vanwege zijn muziek, maar dat kom hij even rechtzetten. Coldplay heeft weer een sneak peek van hun aankomende album 'Ghost Stories' laten horen en dit is een interessante collab. Ze hebben namelijk een track opgenomen met de Zweedse superster Avicii genaamd 'A Sky Full Of Stars'.
In een interview met BBC Radio 1 sprak Chris Martin voor het eerst over zijn scheiding met Gwyneth Paltrow en onthulde hij dat het upcoming album geschreven is met de liefde in gedachte. Over jezelf openstellen voor liefde en wat daar allemaal bij komt kijken.
'Ik denk dat iedereen een keer gebroken moet worden in het leven, op wat voor manier dan ook,' vertelt Chris. 'Ik denk dat iedereen bepaalde dingen moet ondergaan en overwinnen, of dit nu met liefde, geld, kinderen of ziekte te maken heeft. Je moet niet wegrennen voor dit soort dingen.'
De nieuwe track is een perfect aanvulling van het album. Een ballade met piano's en EDM tunes past mooi bij de andere hits 'Midnight', 'Magic', 'Oceans', 'Another's Arms' en 'Always In My Head'.
Een sneak peek van de track 'A Sky Full Of Stars?v=zp7NtW_hKJI' check je hier, de video staat binnenkort natuurlijk op MTV.nl. Vanaf zaterdag is de single beschikbaar als download en 19 mei kun je het album in je bezit hebben.
categorie:

laatste nieuws

VMA’s 2020: 30 augustus op MTV

news

MTV News Recap: Week 26

news

Terug op MTV: MTV Cribs, Made, Pimp My Ride en andere classics

news

MTV News Recap: Week 25

news

PERSONALITY TEST: Welke EOTBDD-ex ben jij?

news

MTV News Recap: Week 24

news

PERSONALITY TEST: Welke EOTBDD-single ben jij?

news

MTV Push juni 2020: Leer BENEE beter kennen

news