John Legend gruwt van 'name dropping'

5 juni 2014
John Legend vindt pronken met bekende kennissen smakeloos.
De 35-jarige zanger heeft een grote kennissenkring met veel beroemde vrienden. Bovendien is hij getrouwd met topmodel Chrissy Teigen. Toch schept hij niet graag op over zijn contacten binnen de showbizzwereld.
“Name-dropping”, antwoordde de muzikant resoluut in Daily Mail op de vraag naar zijn grootste ergernis. “In mijn wereldje doen mensen dat aan de lopende band. Er bestaat een stijlvolle manier om het te doen, maar ook een foute manier. Je moet er subtiel mee omgaan.”
De artiest heeft al vier albums op zijn naam staan, waarvan Love in the Future de laatste is. Een van de nummers op die plaat, All of Me, werd een grote hit.
John staat inmiddels te boek als een succesvolle solo-artiest, maar hij begon als zanger van verschillende bandjes. Hij hield naar eigen zeggen te veel van de spotlights om zich te voegen naar de wensen van een groep.
“Ik zat in een zanggroepje, Shades of Colour. We leken veel op Boyz II Men. Tijdens mijn studie zat ik in een a capellakoor. Sinds ik afgestudeerd ben treedt ik alleen nog maar solo op, want ik hou te veel van de aandacht”, vertelde hij lachend.
Copyright: Cover Media 2014

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws