Martin Garrix host eigen clubavond op Ibiza met o.a. Brody Jenner (de broer van)

Martin Garrix laat deze zomer de dansvloeren van Ibiza shaken. De nummer één dj van de wereld is namelijk van 5 juli tot en met 30 augustus elke donderdag op het eiland te bewonderen in één van de beste clubs van Ibiza: Ushuaia. De superster staat er echter niet alleen voor: hij krijgt in deze weken support van grote acts!

Naast de mega-headliner, Martin Garrix, zijn enkele namen van de line-up: Julian Jordan, Lost Frenquencies én Brody Jenner. Jawel; niemand minder dan de broer van Kylie en Kendall zal aanwezig zijn op het party-eiland en naast de Nederlandse DJ staan!


Openlucht club Ushuaia is sinds 2011 geopend en is één van de populairste en exclusieve clubs van Ibiza. De club staat bekend om de spectaculaire poolparties en strandfeesten. Grote namen als Hardwell, Afrojack en Armin van Buuren hebben al eerder als headliner in de venue gestaan. Sinds de opening van het aangelegen hotel is het dé place to be om je zomer door te brengen! Dus heb jij plannen om naar Ibiza te gaan? Check hier meer info over tickets voor Martin Garrix op Ushuaia.