Deze nieuwe Nederlandse talenten móet je in de gaten houden!

11 januari 2017
2017 is nu écht in volle gang en dat betekent: nieuw talent én nieuwe muziek! We hebben drie veelbelovende MTV Brand New acts voor je op een rijtje gezet waar je dit jaar veel van gaat horen: NAMBYAR, Teske en Donnie. Om te beginnen treden ze op tijdens Eurosonic Noorderslag (11 t/m 14 januari), waar ieder jaar muziekconferenties en showcases van opkomende acts te zien zijn. Kom hieronder meer over ze te weten. Meer info over Eurosonic Noorderslag? Klik hier
NAMBYAR
NAMBYAR is een alternatieve R&B artiest, die een melancholische golf van analoge drumbeats en synths met een donkere soulvolle stem serveert. Songwriter en producer NAMBYAR woont in een dorpje iets boven Amsterdam, omringd door natuur, waar hij al drie jaar werkt aan zijn solo materiaal. Hij speelt sinds zijn negende gitaar en zat in meerdere bands. Na drie jaar hard werken releast hij begin dit jaar zijn eerste track Warm in The Winter en staat hij op het Eurosonic bij Appelsapx in Paradigm.
Teske
Teske de Schepper zingt al zolang als ze zich kan herinneren. Op haar 19e verhuist ze naar Amsterdam en brengt haar debuutsingle Rewritten uit. De popzangeres begint te schrijven met The Opposites en JB Meijers. Met Mr. Polska & Boaz releaset ze dé 2016 zomerhit Samen, die voor vele miljoenen streams zorgt. Haar eerste soloconcerten in TivoliVredenburg verkopen binnen het uur uit en we kunnen gerust zeggen dat Teske een van de grootste is van de nieuwe generatie Nederlandse internetsterren.

Teske - Opnieuw

Donnie
Bij de release van zijn cultmixtape Leipie Van Het Plein werd Donnie gezien als De Jeugd van Tegenwoordig-protégé. Zijn delivery en vindingrijke wordplay zijn er zeker door geïnspireerd en De Jeugd-producer Bas Bron heeft zijn albums van een dikke electrofunk-saus voorzien, maar 'Maradonnie' heeft zijn eigen kroon geclaimd en zijn heerschappij gaat veel verder dan Amsterdam. Debuutalbum Manneologie was één van de hiphopreleases van 2015 en opvolger Loei Ordinair brengt zijn sound weer een stap verder.
categorie:

laatste nieuws

5 tips voor de thuisblijvers deze zomer!

news

Deze 9 sterren verdienden vroeger hun geld met...

news

Deze 9 sterren verdienden vroeger hun geld met...

news

NIEUW OP MTV: 'Scoor de Zomer Door' met Jorden en Channah uit EOTBDD!

news

AWKWARD: Kylie Jenner stelt BF Travis Scott 23 vragen over haarzelf en hij heeft het moeilijk…

news

Monica Geuze en haar vriend zetten tattoo voor geboorte dochter!

Nieuws

VMAs nominaties 2018: CARDI B, THE CARTERS & DRAKE meest genomineerd!

news

INSTAGRAM TREND: Barbie Feet (poseren met je voeten net als Barbie)

news