De beste vakantiebestemmingen van dit moment!

Ben jij toe aan een welverdiende vakantie? Of wil je gewoon even weg van alles en iedereen? Lekker doen! Wij zetten de top 5 vakantiebestemmingen voor je op een rijtje.

Ibiza, Spanje
Ibiza staat al jaren bekend als thé party island, maar dit prachtige eiland heeft veel meer te bieden dan dat. Je kunt genieten van een van de dertig prachtige stranden op het terwijl de mojito's direct voor je worden klaargemaakt of een wandeling maken op de hippiemarkten waar je bohemian spullen kan kopen terwijl er relaxte Spaanse muziek op de achtergrond wordt afgespeeld. Een wandeltocht door de oude stad is zeker ook een aanrader! Sluit de perfect avond af met een glas sangria en wat tapas terwijl je geniet van de zonsondergang en eindig deze geweldige avond in de club met de allerbeste DJ´s van de wereld.

 

#tbt to Ibiza 2017. Can't wait for the summer time!


A post shared by Hardwell (@hardwell) on



Canggu, Indonesië
Canggu is populair onder de healty girls en de surf boys. Dit is namelijk de perfecte plek om te surfen! Kan je helemaal niet surfen? Je kunt gewoon lessen volgen bij de profs. Ook zijn er veel trendy barretjes te vinden. Neem als voorbeeld Deus Café, hier kan je custom motoren en surfboards bewonderen, kleding en boeken kopen, eten en zelfs een tattoo laten zetten! Iedereen eindigt de avond in de Old Mans. Tevens een goede pick up spot als je de nacht niet alleen wil eindigen..

 

Goodbye Bali! had an amazing time here. Shanghai up next! 😃😃


A post shared by Martin Garrix (@martingarrix) on



Kaapstad, Zuid-Afrika
Kaapstad, de stad die alles heeft! In deze stad vind je de mooiste stranden, goede restaurants en hippe trendy barretjes. Waar je ook komt, je hebt altijd een prachtig uitzicht op de bergen. Adembenemend. Bijna elk weekend is er wel een festival in de omgeving waar je heerlijk kan dansen op de beats van een goede DJ. Houd je meer van een actieve vakantie? Dan is dit ook the place to be! Zo kan je er prachtige hikes maken in de omgeving en heel goed (kite)surfen!



Koh Tao, Thailand 
Elke dag zwemmen in de zee, heerlijk eten en elke avond uitgaan, wie wil dat nou niet? Het kan allemaal in Thailand. Heb je ooit al eens willen duiken, dan is het een echte aanrader om dat te doen op het eiland  Koh Tao! Hier vind je het meest heldere water van Thailand. Heb je na een actieve dag trek gekregen? Huur een scooter en bezoek de nightmarkets bij jou in de buurt. Maak kennis met het Thaise streetfood en de geweldige verse fruitshakes. Alles is cheap! Elke avond zijn er te gekke beach party's. Definitely worth it!

 

โลกใต้ทะเล ก็สวยแบบนี้แหละคับ! ใครที่กำลังจะอยากเรียนดำน้ำ และไปเที่ยวเกาะเต่า ไปลุยกันได้เลย!!! 🤩😎🐋🐳🐬🐟🐠🐙🦑🦐🦀🐡🐢🌊🏝 โปรดีๆแบบนี้มีปีล่ะครั้งเท่านั้นนะจุ๊ ( พฤษภาหรรษาท้าลมร้อน ) ไปสัมผัสโลกใต้ทะเลเกาะเต่ากับ Ban's Hot Promotion @ ศูนย์การประชุมแห่งชาติสิริกิติ์ในงาน TDEX 2018^^ วันที่ 10 – 13 พฤษภาคม 2561 พบกับ ครู Sarah ครู Becky และทีมงาน ณ บูท C053 ชั้น 2 และ โซน C137 ชั้น 2 โซน c ( โซนโรงแรม )  จองคอร์สดำน้ำราคาพิเศษ พร้อมรับของสมนาคุณ เสื้อยืดแบนไดฟ์วิ่ง และเสื้อ PADI รุ่นลิมิเต็ด อิดิชั่น  จองเพียง 1,000 บาทเท่านั้น ไม่มีกำหนดวันหมดอายุ  #TDEX2018  #bansdivingresort #kohtao


A post shared by Nawat Kulrattanarak (@pongnawat) on



Playa del Carmen, Mexico 
Éen van de populairste toeristische bestemmingen van Mexico is Playa del Carmen. Je vindt er spierwitte stranden en een knalblauwe zee. Verblijf in de mooiste resorts, ga snorkelen of geniet van heerlijk Mexicaans eten. Dit is de ultieme vakantiebestemming om even helemaal te ontspannen. Heb je zin in avontuur? Je kan er ook zwemmen met de dolfijnen of een wandeling en zwemtocht maken bij de grotten bij Rio Secreto!