Lorde vertelt over nieuw album

5 juni 2014
Het tweede album van Lorde komt eraan! De 17-jarige zangeres bevestigde donderdag op de Britse radio dat ze werkt aan nieuwe liedjes. Het Nieuw-Zeelandse talent beloofde 'nog betere nummers' dan haar eerdere composities.
“Ik denk dat ik in de tussentijd veel heb geleerd als liedjesschrijver. Dankzij die ervaring wordt mijn muziek steeds beter”, verzekert Lorde. “Ik neem mijn werk erg serieus, maar ik ben nog maar net begonnen. En ja, er zullen veel verschillen zijn.”
Sinds de release van haar eerste album, Pure Heroine, is er veel veranderd voor Lorde. Het gigantische succes van de plaat – ze verkocht anderhalf miljoen exemplaren in de Verenigde Staten alleen – gaf haar de mogelijkheid om te reizen en wereldwijd fans te ontmoeten. De artiest probeert deze ervaring te verwerken in haar nieuwe nummers.
“Ik schreef de muziek van mijn eerste album in de wijk waarin ik opgroeide, te midden van vrienden en bekenden”, legt Lorde uit. “Op dit moment zit ik in een andere wereld en leer ik nieuwe mensen kennen.”
Desondanks is de populaire muzikante naar eigen zeggen niet verandert. Daarnaast is de jeugdige ster wars van betutteling. “Ik kan er niet tegen als mensen mij kinderachtig behandelen. Het gebeurt met veel vrouwen, maar ik hou niet van die dingen.”
Copyright: Cover Media 2014

laatste nieuws

Farrah Abraham eist ‘vajazzle kit’ van de organisatie voor een kinky kerstfeestje

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series