Win tickets voor MTV Presents: Douwe Bob's Fool Bar XL

6 maart 2017
Deze winactie is helaas afgelopen.
-
Douwe Bob gaat lekker! De singer songwriter begon zijn muzikale carrière vooral met het spelen van klassieke muziek, daarna stapte hij over naar jazz en uiteindelijk vond hij zijn unieke sound beïnvloed door het country en americana-genre. Hij kreeg landelijke bekendheid toen hij in 2012 de eerste editie van ‘De Beste Singer Songwriter van Nederland’ won waarna hij zijn allereerste single ‘Multicoloured Angels’ uitbracht. In 2013 kwam Douwe’s debuutalbum ‘Born in a Storm’ uit waarvan de meeste nummers zijn geschreven tijdens een vakantie in Marokko. In 2014 werd hij ambassadeur van de Vrijheid en speelde hij zijn nummers op bevrijdingsfestivals door het hele land waarna nog meer succes volgde. Hij schreef samen met Anouk het nummer ‘Hold Me’, dat vervolgens in de Top 10 van de Top 40 eindigde. Ook zijn singels ‘Sweet Sunshine’ en ‘The News’ werden goed ontvangen.
Er zijn geen grenzen voor Douwe Bob: het buitenland leerde de zanger dit jaar kennen toen hij Nederland vertegenwoordigde tijdens het Eurovisiesongfestival 2016 in Stockholm. Met het nummer ‘Slow Down’, dat tijdens een sessie in Spanje werd geschreven, behaalde Douwe de elfde plek van het festival en werd hij omarmd door het buitenlandse publiek. Zijn derde album ‘Fool Bar’ is vorig jaar uitgekomen en stond meteen in de eerste weken al hoog in de Album Top 100. Op dit album staat naast ‘Slow Down’ ook zijn nieuwste single ‘How Lucky We Are’, voor de videoclip van dit laatste nummer strikte hij rapper Fresku om zijn look-alike te spelen.
Afgelopen jaar heeft Douwe ook zijn eigen Fool Bar geopend in Amsterdam. Ben je er nog nooit geweest of heb je er altijd al een keer naartoe gewild? Douwe maakt op 25 maart 2017 zijn Fool Bar extra groot door een nu al epic concert in AFAS Live in Amsterdam te geven en jij kunt erbij zijn! Check onze Facebook en beantwoord daar de vraag bovenaan de pagina!

Douwe Bob - How Lucky We Are

Douwe Bob - Jacob’s Song

Douwe Bob - Slow Down

categorie:

laatste nieuws

ZIEN: Rijk, “het broertje van Tim Hofman”, wordt de SUPERMARKT UITGEZET in nieuwe show!

Nieuws

BIZAR: Kanye West krijgt eigen datingsite en Taylor Swift fans zijn niet welkom!

Nieuws

BREAKING: Fifth Harmony is OVER

Muziek

ZIEN: Kendall Jenner zingt over haar VAGINA in nieuwe COLLAB met Ed Sheeran, Chris Brown, DJ Khaled en Lil Dicky!

Muziek

Ronnie Flex geeft grootste show OOIT!

Muziek

Chelsea Houska is ZWANGER van haar derde kindje en het wordt een…!

Nieuws

BINNENKORT: Spotify volledig besturen met je stem!

Nieuws

BREAKING: Marnie VERLAAT Geordie Shore

Nieuws