MTV EMA Local Nominee Passport: Lucas & Steve

12 oktober 2017
Lucas & Steve. Misschien zeggen deze twee namen je niet zo heel veel als je ze hoort, maar wanneer hun megapopulaire hit van afgelopen zomer 'Up Till Dawn (On The Move)' voorbij komt, kun je deze vast woord voor woord mee zingen.
Lucas en Steve zijn al sinds 2010 aan de weg aan het timmeren, maar sinds twee jaar gaat het bijzonder hard voor deze jongens. In 2014 tekenden zij bij Spinnin' Deep, wat onder het grote dance label Spinnin' Records valt. Hier brengen zij meerdere tracks uit, maar in de zomer van 2016 ontploft de boel wanneer zij de hit 'Summer On You' uitbrengen, een samenwerking met Nederlandse DJ Sam Feldt'Summer On You' bereikt de Top 40 en de Single Top 100, waardoor Lucas & Steve ineens op de kaart staan en daarbij een echte zomerhit in hun broekzak hebben.
Na 'Summer On You' brengen ze nog een aantal tracks uit, waaronder een paar met Spinnin' collega's Pep & Rash, maar de boel ontploft wederom en dubbel zo hard afgelopen zomer, wanneer zij de megaknaller 'Up Till Dawn (On The Move)'uitbrengen. Deze mix van tropical house, future house en deep house bereikte in no time de tweede plek in de Nederlandse Top 40 en tot op de dag van vandaag is 'Up Till Dawn (On The Move)' nog steeds in deze lijst terug te vinden. De catchy sample die Lucas & Steve gebruikt hebben voor hun zomerhit is afkomstig van een track uit 2001 gemaakt door Barthezz, ook genaamd 'On The Move'.
Lucas & Steve hebben nog een aantal vette releases klaar staan voor dit jaar, waaronder samenwerkingen met Firebeatz en Bassjackers, dus het lijkt er op dat we voorlopig nog niet van deze jonge talenten af (willen) zijn. En als jij volgende zomer wederom op een knaller van een hit van Lucas & Steve zou willen dansen, zorg dan dat je NU op ze stemt voor een MTV EMA Best Dutch Act Award!
Stemmen kun je doen op mtvema.com!
categorie:

laatste nieuws

NIEUW OP MTV: 'Scoor De Zomer Door' met Jorden en Channah uit EOTBDD!

news

AWKWARD: Kylie Jenner stelt BF Travis Scott 23 vragen over haarzelf en hij heeft het moeilijk…

news

Monica Geuze en haar vriend zetten tattoo voor geboorte dochter!

Nieuws

VMAs nominaties 2018: CARDI B, THE CARTERS & DRAKE meest genomineerd!

news

INSTAGRAM TREND: Barbie Feet (poseren met je voeten net als Barbie)

news

5 domme dingen die je doet als je dronken bent

news

Snooki openhartig over adoptie: “m'n ouders konden me niet betalen”

news

MUST HAVE: Primark komt met ‘FRIENDS’ homeware-collectie!

news