Selena Gomez dropt tweede single 'Fetish' ft. Gucci Mane

13 juli 2017
Selena was geen bad liar toen ze vorige week aankondigde dat haar tweede single 'Fetish' snel het daglicht zou gaan zien. De collab featuring rapper Gucci Mane is nu uit en Selena heeft er meteen een video bij gedropt, praise her!
Het nummer 'Fetish' is de tweede officiële single van Selena's nog naamloze nieuwe album. Dat Selena niet langer het schattige meisje van haar Disney-tijdperk is benadrukt ze met deze track alleen nog maar meer. Met teksten als 'Got you hooked on my body, take you over and under and twisted up like origami' lijkt Selena zelfverzekerder dan ooit te zijn, you go girl!
2017 lijkt voor Selena een goed jaar te worden; een nieuwe vlam in haar leven, een hit met Kygo en twee nieuwe toffe singles. En we zijn pas net over de helft van dit jaar.. Al het goede is Selena van harte gegund nadat zij vorig jaar door een moeilijke periode van haar leven ging. Er werd bij haar de auto-immuunziekte lupus ontdekt, een ziekte die haar o.a. paniekaanvallen en een depressie bezorgde. Gomez besloot daardoor een deel van haar Revival World Tour te cancelen en zich volledig op haar herstel te focussen. Selena haar besluit lijkt nu goed te hebben uitgepakt, she's back and better than ever!
Luister hieronder naar 'Fetish' featuring Gucci Mane!
categorie: