Release Friday: alle releases van vandaag op een rijtje

24 februari 2017
Het is weer vrijdag en dat betekent nieuwe tracks van artiesten! Calvin Harris had deze week al een preview gegeven van een nieuwe track met Frank Ocean & Migos en vandaag is het eindelijk uitgebracht! De track 'Slide' zul je zeker nog heel vaak horen. Het is de perfecte track die je draait laat in de avond net voordat de zon ondergaat. Beluister de track hieronder!
Calvin is niet de enige artiest die vandaag een track heeft uitgebracht. Future heeft namelijk een volledig nieuw album uitgebracht! Een week geleden kregen we al een album van Future en nu weer één! De albums laten twee kanten van hem zien, maar staan wel los van elkaar. Het album 'Future' heeft de bekende sound die we gewend zijn van de rapper, en zijn nieuwste album 'HNDRXX' heeft eerder een laid-back sound met enkele bekende hintjes van Future's sound. Dit nieuwe album heeft ook collabs van The Weeknd en Rihanna! Beluister ze hieronder!

De laatste artiest die vandaag een track heeft uitgebracht is Jason Derulo! In de afgelopen jaren kwam Jason altijd met de beste tracks voor de club en deze keer komt hij weer met een nieuwe track die zeker vaak gedraaid zal worden in de club. De track heet 'Swalla' en Nicki Minaj en Ty Dolla $ign hebben allebei een verse op het nummer. Het heeft een heerlijke zomerse vibe waardoor je meteen wilt dansen. Beluister het hieronder!

Calvin Harris - This Is What You Came For

The Weeknd - Party Monster

Rihanna - Work (Part 2)

categorie:

laatste nieuws

NIEUW OP MTV: 'Scoor de Zomer Door' met Jorden en Channah uit EOTBDD!

news

AWKWARD: Kylie Jenner stelt BF Travis Scott 23 vragen over haarzelf en hij heeft het moeilijk…

news

Monica Geuze en haar vriend zetten tattoo voor geboorte dochter!

Nieuws

VMAs nominaties 2018: CARDI B, THE CARTERS & DRAKE meest genomineerd!

news

INSTAGRAM TREND: Barbie Feet (poseren met je voeten net als Barbie)

news

5 domme dingen die je doet als je dronken bent

news

Snooki openhartig over adoptie: “m'n ouders konden me niet betalen”

news

MUST HAVE: Primark komt met ‘FRIENDS’ homeware-collectie!

news