Release Friday: alle releases van vandaag op een rijtje

24 februari 2017
Het is weer vrijdag en dat betekent nieuwe tracks van artiesten! Calvin Harris had deze week al een preview gegeven van een nieuwe track met Frank Ocean & Migos en vandaag is het eindelijk uitgebracht! De track 'Slide' zul je zeker nog heel vaak horen. Het is de perfecte track die je draait laat in de avond net voordat de zon ondergaat. Beluister de track hieronder!
Calvin is niet de enige artiest die vandaag een track heeft uitgebracht. Future heeft namelijk een volledig nieuw album uitgebracht! Een week geleden kregen we al een album van Future en nu weer één! De albums laten twee kanten van hem zien, maar staan wel los van elkaar. Het album 'Future' heeft de bekende sound die we gewend zijn van de rapper, en zijn nieuwste album 'HNDRXX' heeft eerder een laid-back sound met enkele bekende hintjes van Future's sound. Dit nieuwe album heeft ook collabs van The Weeknd en Rihanna! Beluister ze hieronder!

De laatste artiest die vandaag een track heeft uitgebracht is Jason Derulo! In de afgelopen jaren kwam Jason altijd met de beste tracks voor de club en deze keer komt hij weer met een nieuwe track die zeker vaak gedraaid zal worden in de club. De track heet 'Swalla' en Nicki Minaj en Ty Dolla $ign hebben allebei een verse op het nummer. Het heeft een heerlijke zomerse vibe waardoor je meteen wilt dansen. Beluister het hieronder!

Calvin Harris - This Is What You Came For

The Weeknd - Party Monster

Rihanna - Work (Part 2)

categorie:

laatste nieuws

ZIEN: Rijk, “het broertje van Tim Hofman”, wordt de SUPERMARKT UITGEZET in nieuwe show!

Nieuws

BIZAR: Kanye West krijgt eigen datingsite en Taylor Swift fans zijn niet welkom!

Nieuws

BREAKING: Fifth Harmony is OVER

Muziek

ZIEN: Kendall Jenner zingt over haar VAGINA in nieuwe COLLAB met Ed Sheeran, Chris Brown, DJ Khaled en Lil Dicky!

Muziek

Ronnie Flex geeft grootste show OOIT!

Muziek

Chelsea Houska is ZWANGER van haar derde kindje en het wordt een…!

Nieuws

BINNENKORT: Spotify volledig besturen met je stem!

Nieuws

BREAKING: Marnie VERLAAT Geordie Shore

Nieuws