Release Friday: alle releases van vandaag op een rijtje

24 februari 2017
Het is weer vrijdag en dat betekent nieuwe tracks van artiesten! Calvin Harris had deze week al een preview gegeven van een nieuwe track met Frank Ocean & Migos en vandaag is het eindelijk uitgebracht! De track 'Slide' zul je zeker nog heel vaak horen. Het is de perfecte track die je draait laat in de avond net voordat de zon ondergaat. Beluister de track hieronder!
Calvin is niet de enige artiest die vandaag een track heeft uitgebracht. Future heeft namelijk een volledig nieuw album uitgebracht! Een week geleden kregen we al een album van Future en nu weer één! De albums laten twee kanten van hem zien, maar staan wel los van elkaar. Het album 'Future' heeft de bekende sound die we gewend zijn van de rapper, en zijn nieuwste album 'HNDRXX' heeft eerder een laid-back sound met enkele bekende hintjes van Future's sound. Dit nieuwe album heeft ook collabs van The Weeknd en Rihanna! Beluister ze hieronder!

De laatste artiest die vandaag een track heeft uitgebracht is Jason Derulo! In de afgelopen jaren kwam Jason altijd met de beste tracks voor de club en deze keer komt hij weer met een nieuwe track die zeker vaak gedraaid zal worden in de club. De track heet 'Swalla' en Nicki Minaj en Ty Dolla $ign hebben allebei een verse op het nummer. Het heeft een heerlijke zomerse vibe waardoor je meteen wilt dansen. Beluister het hieronder!

This Is What You Came For

Party Monster

Work (Part 2)

laatste nieuws

Niall Horan schrijft tweede album in 2018

Nieuws

Het is precies 20 jaar geleden dat de film Spice World uitkwam

Muziek

Farrah Abraham eist ‘vajazzle kit’ van de organisatie voor een kinky kerstfeestje

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws