Kanye: ik ben een Kardashian!

25 mei 2014
Naar verluidt is Kanye West opgetogen eindelijk deel uit te maken van Kim Kardashian’s familie. Hij en Kim stapten zaterdagnacht in het huwelijksbootje tijdens een hoogst exclusieve privéceremonie op het Forte di Belvedere o di San Giorgio in Florence.
Op de receptie schijnt Kanye een lange speech te hebben gegeven, waarin hij sprak over de liefde die hij voelt voor zijn bruid en haar familie.
“Het is geweldig om in deze zaal rond te kijken. Er zijn zo veel getalenteerde mensen,” zei hij volgens de Britse krant The Sun. De 18-minuten durende speech van de muzikant was kennelijk doorspekt van vier-letterige woorden en op een gegeven moment schijnt hij “F* jullie allemaal, ik ben een Kardashian!”, te hebben geroepen.
Het weekend begon in Parijs, met een pre-huwelijksfeest op het Paleis van Versailles. De gasten werden vervolgens overgevlogen naar Florence voor de ceremonie zelf. Kim zou het gangpad zijn afgelopen in een Givenchy jurk, terwijl de Italiaanse tenor Andrea Bocelli zong. Zij en Kanye zouden hun huwelijksbelofte hebben uitgesproken voor een muur van witte, uit Frankrijk ingevlogen chrysanten.
Er waren naar verluidt meer dan genoeg beroemde gasten, inclusief John Legend (die op de receptie zong), Chrissy Teigen, Brad Pitt en Bruce Springsteen. Fans stroomden naar de huwelijkslocatie toe in de hoop Justin Bieber te zien, die volgens roddels aanwezig zou zijn.
Kim en Kanye’s eerste dans schijnt op At Last van Etta James te zijn geweest, gevolgd door Otis Reading’s These Arms of Mine en Try a Little Tenderness. De gasten dansten ook op Shirley Bassey’s Diamonds Are Forever en Beyoncé’s Drunk In Love.
Eén van de afwezigen was Kim’s broer Rob die Europa vrijdagnacht verliet na, zo wordt beweerd, een ruzie met zijn familie.
Copyright: Cover Media 2014

laatste nieuws

Download de gratis MTV Play-app!

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series