Dit zijn de nieuwste kerstfilms die je moet zien

16 november 2018
Het is BIJNA weer die tijd van het jaar: wanneer je na een lange werk- of schooldag thuiskomt en het al donker is buiten. Het enige waar je dan zin in hebt is ongeremd eten wat je wil, lekker onder een dekentje op de bank kruipen en de hele avond films kijken. Maar dan natuurlijk wel van die heerlijke (beetje foute) kerstfilms. We kennen allemaal de klassiekers Home Alone, The Holiday of The Polar Express. Ook dit jaar komen er weer nieuwe kersfilms uit en wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet!
1. De Notenkraker
Deze film zal je helemaal in de kerststemming brengen! Disney heeft de afgelopen tijd veel klassieke films een nieuw leven in geblazen, zoals Belle en het Beest en Jungle Boek. Ook De Notenkraker is nu dus te zien in de bioscoop.
2.  The Holiday Calendar
Dit jaar zal Netflix maar liefst vier kerstfilms uitbrengen en The Holiday Calendar is daar een van. Deze film is nu te zien en is echt om te smullen!
3.  The Grinch
De makers van de Verschrikkelijke Ikke films, Minions en Sing komen dit jaar met een film over Dr Seuss, een echte mopperkont die probeert kerst te stelen. The Grinch is echt een hilarische film voor de hele familie.
4.  The Princess Switch
Deze film is een mix van Vanessa Hudges, The Parent Trap en kerst; wat wil je nog meer? The Princess Switch vertelt het verhaal van een nuchtere basketbalspeelster uit Chicago en een toekomstige prinses die dubbelgangers blijken te zijn. Lukt het hen om van leven te ruilen tijdens kerst? Dit kun je vanaf 16 november zien op Netflix.
5.  The Christmas Chronicles
De makers van Home Alone komen dit najaar met een geweldige nieuwe kerstklassieker: The Christmas Chronicles. Ook in deze film gaat er genoeg fout en komen er veel hilarische scenes voorbij: echt een film die je niet mag missen dus. Hij is vanaf 22 november te zien op Netflix.
Ben jij nou niet zo'n fan van kerstfilms en ben je nog helemaal niet toe aan winter? Niet getreurd; de singles uit Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 4 staan vanaf zondag 18 november 22:00 iedere week voor je klaar om het zonnige Curaçao gek te maken! Welke EX is next?!

Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You

categorie:

laatste nieuws

Dit zijn de genomineerden van de MTV Movie & TV Awards 2019

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Kip Taco (Aflevering 8)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Scampi Ananas (Aflevering 7)

news

MTV Push mei 2019: leer Lizzo beter kennen!

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Vegan Curry (Aflevering 6)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Zoete Aardappel Wafels (Aflevering 5)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Home Made Granola (Aflevering 4)

news

Win biostickets voor de nieuwe film ‘After’

news