Plain Jane International

In de serie Plain Jane International worden stille en verlegen muurbloempjes van over de hele wereld omgetoverd tot sexy vrouwen vol zelfvertrouwen. In elke aflevering gaat een nieuwe 'Jane' op zoek naar de verandering van haar leven. En daarbij wordt niet alleen de buitenkant onder handen genomen… Met hulp van de Britse mode-expert Louise Roe zal elke Plain Jane een complete stijltransformatie krijgen. De grijze muisjes krijgen ook hulp op liefdesgebied. De meiden hebben namelijk nog iets met elkaar gemeen: ze zijn stiekem verliefd maar hebben nooit een stap durven zetten...
  • Plain Jane International #301

   Alexis

   De verlegen Alexis heeft nog nooit gezoend. Ze vraagt Louise om hulp om haar beste vriend Ricky te vertellen wat ze voor hem voelt.

  • Plain Jane International #302

   Jen

   De kleine reddingszwemmer Jen voelt zich onzichtbaar. Mode-expert Louise Roe helpt haar om op te vallen tussen de menigte.

  • Plain Jane International #303

   Emily

   De sportieve Emily draagt eigenlijk alleen maar comfortabele truien en heeft geen zelfvertrouwen om nieuwe dingen te proberen. Louise Roe helpt haar het op te nemen tegen de wereld en vriend Steve te vertellen dat ze verliefd op hem is.

  • Plain Jane International #304

   Nikki

   Nikki is een van de jongens; ze gaat het leger in en haar idee van flirten is iemand op zijn arm stompen. Louise Roe helpt haar haar vrouwelijke kant te vinden.

  • Plain Jane International #305

   Rashida

   Rashida denkt dat niemand haar serieus neemt, maar zal haar make-over haar geheime date Sohan ervan overtuigen dat ze volwassen is en klaar voor de liefde?

  • Plain Jane International #306

   Erin

   Erin is doodsbang voor relaties, maar zal alles wat ze in een week leert van Louise Roe haar geheime date Alex ervan overtuigen dat ze meer is dan alleen een huisgenoot?

  • Plain Jane International #307

   Laura

   Laura heeft een en ander veranderd in haar leven, maar zullen haar nieuwe look en zelfvertrouwen indruk maken op haar geheime liefde Cedric als ze op date gaan in Malta?

  • Plain Jane International #308

   Georgie

   Georgie vindt het fijn om onzichtbaar te zijn, maar zullen haar nieuw geleerde vaardigheden en gegroeide zelfvertrouwen haar geheime crush Ben ervan overtuigen dat ze een mooie vrouw is, en niet alleen maar de goede vriendin?

  • Plain Jane International #309

   Margie

   Margie vindt zichzelf niet sexy of uitbundig. Maar dan gaat zij het gevecht met haar zelfvertrouwen aan en leert ze trapeze zwaaien. Zal ze haar allerbeste vriend Max er in Zuid-Italië van kunnen overtuigen dat ze meer dan alleen vrienden kunnen zijn?

  • Plain Jane International #310

   Brianna

   Muurbloempje Brianna voelt zich gevangen in haar eigen routine. Ze heeft hulp van Louise nodig om een spannender leven te krijgen en om Joey te krijgen, op wie ze stiekem verliefd is.

  • Plain Jane International #311

   Stef

   Stef voelt zich alsof haar leven is vastgelopen. Louise helpt haar het zelfvertrouwen te vinden dat nodig is om Richard te vertellen wat ze voor hem voelt.

  • Plain Jane International #312

   Sammy

   Sammy heeft nog nooit een vriendje gehad. Zal haar nieuwe zelfvertrouwen haar helpen om haar date op een romantisch reisje naar Zuid-Frankrijk te vertellen wat ze voor hem voelt?