Plain Jane International #211

Surflerares Allannah probeert haar bijnaam ‘Allan’ en haar jongensachtige imago van zich af te schudden. Ze krijgt les in lichaamstaal en leert een klein vliegtuig te besturen voordat ze in Kroatië een romantische date heeft met haar beste vriend Dan.
  • Plain Jane International #201

   Simone

   De superverlegen Simone kan jongens niet aankijken zonder te blozen. Gelukkig tovert de ‘goede fee’ Louise Roe op magische wijze haar zenuwen weg, zodat ze haar date Dominique kan vertellen wat ze echt voor hem voelt.

  • Plain Jane International #202

   Kat

   De zelfverklaarde nerd Kat omschrijft zichzelf als ‘gek en raar’. Louise Roe laat haar zien dat ze ook elegant kan zijn en geeft haar het zelfvertrouwen dat ze nodig heeft om Stefan te vertellen dat ze meer wil zijn dan gewoon vrienden.

  • Plain Jane International #203

   Nicole

   Nicole draagt altijd een lekkere trui en spijkerbroek, maar zou graag aparter willen zijn. Louise Roe geeft haar een sprankelender uitstraling en voldoende zelfvertrouwen om haar vriendin Alex te vertellen wat ze voor haar voelt.

  • Plain Jane International #204

   Ianthe

   Ianthe is na een auto-ongeluk haar zelfvertrouwen kwijt en is gestopt met dansen. Louise Roe helpt haar haar leven weer te laten swingen… en te gaan daten met Alex, op wie ze verliefd is.

  • Plain Jane International #205

   Danielle

   Danielle is erg lang en valt niet graag op. Gelukkig is Louise Roe bereid om haar een handje te helpen om de moed te vinden om Ben, op wie ze verliefd is, mee uit te vragen. Bovendien krijgt Louise haar zover dat ze hoge hakken durft te dragen.

  • Plain Jane International #206

   Ellen

   De jonge Ellen draagt altijd een spijkerbroek en sportschoenen om maar geen aandacht te trekken. Maar Louise Roe laat haar sprankelen en zorgt ervoor dat ze haar gevoelens opbiecht aan Nathanial…

  • Plain Jane International #207

   Natalie

   Natalie, een serieuze rechtenstudente uit Vancouver met een zeer ouwelijke kledingstijl, leert streetdance, mag rondrijden in een kruising tussen een raceauto en een motor, en krijgt een date in Amsterdam met medestudent Jackson.

  • Plain Jane International #208

   Sadie

   Een verlegen, sportieve, 17-jarige studente die niet volwassen wil worden, doet mee aan een fotosessie en overwint haar angsten door van grote hoogte in het water te springen voordat ze in Zuid-Spanje een date heeft met haar goede vriend Sean.

  • Plain Jane International #209

   Isobel

   Isobel, een muziekstudente uit Noord-Engeland met een laag zelfbeeld, zingt live op een podium met een rockband, bestuurt een rallyauto en heeft een romantische date in Istanbul met haar goede studievriend Peter.

  • Plain Jane International #210

   Laura

   De onzekere Laura, een serveerster die modeontwerpster wil worden, schreeuwt haar ambities van de daken in Londen en wordt voor één dag modejournalist voordat ze in New York een date heeft met Sam – een muzikant die ze pas geleden heeft ontmoet.

  • Plain Jane International #211

   Allannah

   Surflerares Allannah probeert haar bijnaam ‘Allan’ en haar jongensachtige imago van zich af te schudden. Ze krijgt les in lichaamstaal en leert een klein vliegtuig te besturen voordat ze in Kroatië een romantische date heeft met haar beste vriend Dan.

  • Plain Jane International #212

   Ashley

   Ashley, een verlegen studente uit Amerika die haar lijf verbergt onder sportkleding, leert op hoge hakken te lopen en gaat paragliden om moed te verzamelen voor haar date in Malta met Tom, de huisgenoot van haar vriendinnen op wie ze verliefd is.