Underemployed

MTV komt met een nieuwe gescripte comedy van Emmy-genomineerden producer Craig Wright (Dirty Sexy Money, Six Feet Under). Underemployed volgt het leven van een groep van vijf vrienden, Sophia, Daphen, Lou, Raviva en Miles. Ze hadden allemaal grote doelen, romantische dromen en de hoop op wereldmacht op hun weg naar volwassen worden. Maar wat gebeurt er als niet alles volgens plan gaat? Underemployed begint een jaar na het afstuderen van een groep vrienden. Daphne, Lou, Raviva, Sophie en Miles hebben moeite met de harde realiteit die nu begint te komen, maar proberen met humor optimistisch te blijven als ze door grote veranderingen in hun leven gaan. Baantjes van niets, verschrikkelijke bazen en romantische foutjes het hoort er allemaal bij. Deze groep hechte vrienden wordt een echt familie als ze door ups en downs gaan in hun nieuwe volwassen leven. Sophia vecht nog met haar droom om schrijfster te worden, terwijl ze nu bacon bars serveert bij Donut Girl. Daphne is nog steeds een stagiair bij een reclamebureau die niet betaald krijgt en niet gezien wordt. Lou en Raviva hebben net hun relatie verbroken toen zij naar LA vertrok om zangeres te worden. Lou liet ze achter toen hij op tocht ging om het milieu te redden, maar dit verandert allemaal als zij ineens voor de deur staat 9 maanden zwanger. Ondertussen probeert Miles door te breken als model als het gezicht van een grote advertentiecampagne, maar hij serveert mojito's en mini-tacos in zijn onderbroek. Vanaf 27 januari 2013 kun jij deze nieuwe serie bij MTV zien!
  • Underemployed #101

   Pilot

   Vijf vrienden - Sophia, Daphne, Lou, Raviva en Miles - streven hun hoge doelen, romantische dromen en de hoop op wereldheerschappij na op weg naar volwassenheid. Maar wat gebeurt er als het niet volgens plan gaat?

  • Underemployed #102

   The Crib

   Lou wordt gek wanneer Raviva dreigt te verhuizen als hij geen ruimte maakt voor haar en Rosemary. Daphne heeft nog steeds wat met Todd, waarbij de grenzen tussen een carrière en liefde vervagen. Sophia wordt gearresteerd en de groep moet haar vrij krijgen

  • Underemployed #103

   The Roommate

   Miles weet niet of hij ergens kan wonen met een baby. Daphne schrikt wanneer Todd haar idee steelt. Sophia heeft moeite met haar nieuwe etiket en vraagt zich af of ze naar Raviva moet luisteren en met een andere jongen seks moet hebben.

  • Underemployed #104

   The Days of Yore

   Lou en Raviva maken ruzie over geld. Wanneer Miles wordt ingehuurd voor Daphne’s eerste campagne, is ze bang dat z’n impulsiviteit haar baan in gevaar brengt. Sophia’s ouders komen langs en ze vindt het lastig haar nieuwe voorkeur te onthullen.

  • Underemployed #105

   The Trivial Pursuit

   Lou en Raviva mogen weer aan de gang gaan na de baby. De groep doet mee aan een trivia-avond in de kroeg en Miles en Daphne proberen te ontsnappen aan de dronken avances van een klant. Sophia wil promotie krijgen bij Donut Girl.

  • Underemployed #106

   The Tasting

   Miles en Daphne houden een feest voor hun klant, maar Daphne maakt zich zorgen als hij het script niet volgt. Jamel en Bekah maken het Lou en Raviva ongemakkelijk. Sophia is bang dat het een slecht idee was om de telefoon van Laura aan te nemen.

  • Underemployed #107

   The Focus Group

   Daphne huurt Raviva en Sophia in voor een focusgroep. Sophia heeft moeite om de huur te betalen en Raviva is bang dat Lou afstand van haar neemt door het geflirt van Bekah. Miles moet medische hulp krijgen van een vorige scharrel.

  • Underemployed #108

   The Gig

   Raviva krijgt haar eerste klus, maar het wordt ingewikkeld wanneer Lou erachter komt dat Jamel ermee te maken heeft. Daphne is bang dat Todd te overheersend is. Sophia en Miles willen weten voor welk team het nieuwe meisje in het park speelt.

  • Underemployed #109

   The Confession

   Daphne wil indruk maken op Todd met een chique feest op haar verjaardag. Bekah stuurt Lou genante sms’jes en Raviva is wantrouwig. Sophia vreest dat het riskant is om over haar vrienden te schrijven in haar boek. Lou krijgt een promotie aangeboden.

  • Underemployed #110

   The Kids

   Na teleurstellend nieuws van Daphne wil Miles iets leuks doen met Lou. Daphne vraagt hun om Todd om mee te nemen en Sophia probeert haar naïviteit van zich af te schudden. Lou houdt zich niet aan z’n belofte om op Rosemary te letten en maakt Raviva kwaad.

  • Underemployed #111

   The Message

   Sophia brengt haar boek uit, maar hoe gaat de groep om met wat ze over hen schrijft? Daphne moet kiezen tussen Todd en Miles. Een label wil Raviva’s nummer opnemen, maar ze moet een compromis sluiten. Lou wil een masteropleiding doen.

  • Underemployed #112

   The Heart

   Het is tijd om aan hun dromen te werken! Miles wil in het buitenland als model werken en nodigt Daphne uit. Sophia wil goedkeuring van haar ouders en vergevenis van Daphne. Raviva neemt haar muziekcarrière weer in eigen hand.