Young & Married #102

Het homostel Oscar en Jordan vraagt zich af hoe hun moeders zullen reageren op hun officiële plechtigheid. Mark wil van Engeland naar Georgia verhuizen voor zijn vrouw Aipril, met wie hij twee dagen voor het verlopen van zijn visum is getrouwd.
  • Young & Married #101

   Kristen and Ben / Delaina and Shawn

   Ben en Kristen zijn stiekem getrouwd. Nu wil Ben het officieel maken en Kristen verrassen met een ceremonie. Delaina en Shawn plannen de bruiloft van hun dromen op een prestigieuze locatie, maar er wacht de bruid een verrassing.

  • Young & Married #102

   Oscar and Jordan / Aipril and Mark

   Het homostel Oscar en Jordan vraagt zich af hoe hun moeders zullen reageren op hun officiële plechtigheid. Mark wil van Engeland naar Georgia verhuizen voor zijn vrouw Aipril, met wie hij twee dagen voor het verlopen van zijn visum is getrouwd.

  • Young & Married #103

   Matt and Missy / Jose and Raphaella

   De families van Missy en Matt zijn niet blij met hun doordeweekse bruiloft. Komen ze wel of niet opdagen? Raphaella en Jose zijn een jaar getrouwd. Hun families gaan elkaar tijdens Thanksgiving voor het eerst ontmoeten, en Jose plant een verrassing.

  • Young & Married #104

   Janill and Vlad / Chris and Aubree

   Chris en Aubree willen na hun bruiloft bij Aubrees moeder gaan wonen, maar het botert niet tussen haar en Chris. De high-school sweethearts Janill en Vladimir willen na zeven jaar samen en één jaar huwelijk weer wat romantiek in hun relatie.

  • Young & Married #105

   Katie and Joe / Salina and Oscar

   Salina en Oscar gaan over vier weken trouwen, maar door haar zwangerschap en examens is Salina erg gestresst. Katies vader wilde haar en Joe niet zijn zegen geven voor hun huwelijk. Wat zal er gebeuren als hij een jaar later op bezoek komt?

  • Young & Married #106

   Aubrey and Callan / Cindy and Nelson

   Aubrey en Callan verwachten een baby. Hij overweegt beroepsmilitair te worden, maar dan is hij misschien veel weg van huis. Nelson heeft zijn familie sinds 2010 niet gezien, maar wordt met hen herenigd dankzij zijn verloofde Cindy.

  • Young & Married #107

   Skyler and Shereen / Allison and Chad

   Het homostel Skyler en Shereen moet allerlei obstakels overwinnen in de aanloop naar hun grote dag. Het jonge paar Allison en Chad wil het helemaal maken in New York. Vinden ze het geluk in de grote stad of wordt het hun ondergang?

  • Young & Married #108

   Lindsey and Stephen / Angela and Wes

   De studente Angela heeft twee baantjes om zichzelf en feestbeest Wes te onderhouden. Gaat hij voor de bruiloft zijn leven beteren? Voor Lindsey en Stephen is het getrouwde leven ingewikkeld, maar ze hebben een avontuurlijk plan voor hun huwelijk.

  • Young & Married #109

   Ashley and Preston / Shannon and Cory

   De high-school sweethearts Ashley en Preston zijn drie jaar geleden getrouwd toen Ashley zwanger was. Nu is ze klaar voor een carrière. Shannon en Cory gaan bijna trouwen, maar moeten misschien apart gaan wonen als Cory geen leuke baan vindt in NY.

  • Young & Married #110

   Elijah and Ashley / Rebecca and Mo

   Rebecca en Mohammed kregen na acht maanden relatie een dochter, wat hun families niet konden waarderen. Nu gaan ze over een paar weken trouwen, maar er is nog niks georganiseerd. De familie van Mo is ook niet blij met de gekozen trouwdatum.