Washington Heights

Washington Heights volgt een groep beste vrienden die wonen, werken en lol hebben in de bruisende New Yorkse wijk; Washington Heights. Ze zijn slechts een paar straten van elkaar opgegroeid en delen een speciale band met elkaar. Ze lijken dan ook eerder familie dan vrienden. Ze zijn trots op hun afkomt, maar dit zorgt soms ook voor problemen als ze het cliché willen doorbreken en een betere toekomst willen opbouwen. Ondanks obstakels die in de weg van hun dromen kunnen staan (een ambitieuze ontwerpster, professionele basketballer, hip-hop artiest en dichter) hebben ze altijd elkaar nog. Washington Heights is de ultieme viering van vriendschap en laat zien dat men trots kan zijn op zijn afkomst en met een hoop lol zijn weg naar boven succesvol kan vervolgen.
  • Washington Heights #101

   101

   JP plant een optreden, terwijl zijn moeder hem onder druk zet om mee te betalen aan de rekeningen. Jimmy probeert in een belangrijk honkbalteam te komen. De spanningen tussen Eliza en Reyna lopen hoog op en dan komen ze elkaar tegen bij de show van JP.

  • Washington Heights #102

   102

   Ludwin en zijn vriendin zijn weer samen, maar kan Frankie haar verliefdheid vergeten? De ruzie na de escalatie in Apt 78 zet zich voort en JP belooft de groep weer bij elkaar te krijgen. Het is de vraag of dat op tijd lukt voor zijn grote optreden.

  • Washington Heights #103

   103

   Drama tussen Ludwin en Diana leidt tot een enorme ruzie en Frankie overweegt Ludwin te vertellen wat ze voor hem voelt. De broers Rico en Fred vragen zich af hoe ze de rekeningen moeten betalen als hun moeder uit huis is gegaan.

  • Washington Heights #105

   105

   Nu Ludwins broer in de penarie zit, zoekt hij steun bij Frankie. Zij weet hoe ze hem vrolijk kan maken. Na een grote ruzie met haar zus neemt Reyna een belangrijk besluit. De moeder van JP vraagt hem om de elektriciteitsrekening van deze maand te betalen.

  • Washington Heights #106

   106

   Jimmy moet kiezen tussen honkbal en zijn werk. Volgt hij zijn droom of ziet hij de realiteit onder ogen? Reyna wil een muziekcarrière nastreven, maar kan ze haar angst overwinnen? Ludwin geeft iemand zijn telefoonnummer zonder medeweten van Frankie.

  • Washington Heights #107

   107

   Frankie en Fred organiseren een evenement om de talenten van hun vrienden te laten zien. Reyna is opgetogen over haar eerste zangoptreden, maar worstelt met de scheiding van haar ouders. De relatie tussen Jimmy en Eliza begint af te brokkelen.

  • Washington Heights #108

   108

   Taylor en Reyna besluiten iets te doen aan de relatie tussen Frankie en Ludwin. Na een adempauze spreken Jimmy en Eliza af om te praten over hoe nu verder. JP heeft een gesprek met iemand van een platenlabel. Wordt dit zijn grote doorbraak?

  • Washington Heights #109

   109

   Frankie heeft een date met een vriend van Taylor. Zal Ludwin jaloers worden? Sinds de scheiding heeft Reyna geen contact meer met haar vader, maar nu probeert ze hun band te herstellen. Voor Rico is het tijd voor het slotoptreden van zijn acteerlessen.

  • Washington Heights #110

   110

   Frankie hoort dat Diana haar zwart heeft gemaakt op twitter. Komen ze oog in oog te staan bij de kunsttentoonstelling van Ludwin? Jimmy probeert nog wat dingen af te handelen voor hij naar Florida vertrekt. JP mag auditie doen voor een landelijke toer.

  • Washington Heights #111

   111

   Ludwin besluit The Heights te verlaten maar weet niet hoe hij dit aan Frankie moet vertellen. Reyna wil zelfstandiger worden en hakt een paar moeilijke knopen door. JP staat op een kruispunt in zijn carrière en krijgt nieuws over de landelijke toer.