The Valleys

MTV's heeft weer een gloednieuwe reality show waar negen ambitieuze kids uit de Welsh Vallei de kans krijgen hun dromen na te jagen in Cardriff. Ze worden al snel afgeleid door de grote stad en de andere sekse, maar als ze kennis maken met hun nieuwe bazen komen ze er al snel achter dat hun dromen niet zomaar waar gemaakt worden.
  • The Valleys #101

   101

   Acht jongeren uit ‘The Valleys’ in Wales krijgen de kans van hun leven om hun droombaan na te jagen in Cardiff. Als de vier jongens en vier meisjes samen in een huis wonen, worden ze al snel afgeleid door de verleidingen van de stad en de andere sekse.

  • The Valleys #102

   102

   De rust in Cardiff, en de relatie tussen Chidgey en Jenna, wordt verstoord als er een oude vlam voor de deur staat. Tijdens een trip terug naar ‘The Valleys’ zijn de hetero-huisgenoten onder de indruk van de gezamenlijke douche bij Liams rugbyclub.

  • The Valleys #103

   103

   De ruzie tussen Chidgey en Natalee verpest de sfeer in het huis. Daarom besluiten de jongens en de meiden afstand van elkaar te nemen. De jongens blijven in Cardiff, terwijl de meiden los gaan in ‘The Valleys’.

  • The Valleys #104

   104

   Op de ochtend na het uitzinnige huisfeest met schaapthema ontdekt Nicole dat Lateysha naar huis is gegaan. Aron wil Nicole behoeden voor de eenzaamheid, maar zijn avances worden afgewezen ten faveure van de damesliefde.

  • The Valleys #105

   105

   AK bezoekt Chidgey en Natalee in ‘The Valleys’, maar als Chidgey de handreiking van AK wil aannemen, moet hij iets anders loslaten. Daar is Natalee niet blij mee. Leeroy denkt dat hij Jenna heeft versierd, maar heeft geen rekening gehouden met Lateysha.

  • The Valleys #106

   106

   Nu hun tijd in Cardiff er bijna op zit, hoopt iedereen dat ze voor Jordan en AK mogen blijven werken. Een bezoek aan een stripclub leidt tot slaande ruzie. Er worden oude rekeningen vereffend en er is een verrassende wending tijdens de grote happening.