The Valleys

MTV's heeft weer een gloednieuwe reality show waar negen ambitieuze kids uit de Welsh Vallei de kans krijgen hun dromen na te jagen in Cardriff. Ze worden al snel afgeleid door de grote stad en de andere sekse, maar als ze kennis maken met hun nieuwe bazen komen ze er al snel achter dat hun dromen niet zomaar waar gemaakt worden.
  • The Valleys #201

   201

   De komst van een knappe tweeling laat de hormonen van de meiden razen en zorgt ervoor dat de jongens meer hun best moeten doen. Het leidt al snel tot de bekende jaloezie, rivaliteit, romantische escapades, en de bijbehorende ruzies en achterklap.

  • The Valleys #202

   202

   Chidgey is jarig maar niemand is voorbereid op zijn verrassingscadeau. Tot overmaat van ramp mag niet hij maar Anthony het uitpakken. Jenna kan niet kiezen tussen de tweeling en eindigt met Chidgey, en voor Carley wordt het allemaal te veel.

  • The Valleys #203

   203

   Natalee spijbelt van haar werk om bij Anthony te blijven. Maar de romantiek wordt verpest als een boze AK haar uit bed haalt voor een fotosessie. Een feestje mondt uit in chaos als Carley op het verkeerde moment de liefde verklaart aan een huisgenoot.

  • The Valleys #204

   204

   Natalee lijkt vastgeplakt aan Anthony, en verlaat zijn zijde alleen om Chidgey uit te schelden. Jenna en Jason worden steeds closer als hij haar helpt fit te worden voor een fotosessie, maar door de komst van Leeroy twijfelt Jenna aan haar gevoelens.

  • The Valleys #205

   205

   Jordan heeft geregeld dat de rivaliserende DJ’s Liam en Carley mogen draaien bij Cardiff FM, maar komen ze opdagen? Jenna gaat naar London voor de belangrijkste klus van haar leven, en de andere dames gaan mee. De jongens gaan kamperen in de heuvels…

  • The Valleys #206

   206

   Tijdens een meidenavond zijn de seksspeeltjes overal en de jongens gaan op stap in een homobar in Cardiff. De fotosessie voor de Valleywood Nights-poster eindigt in een modderbad en een trip naar de rubgyclub van Liam leidt tot ruzie tussen de seksen.

  • The Valleys #207

   207

   Chidgey krijgt de schuld voor Antony’s gescharrel, maar vindt troost in de armen van Carley. Lateysha’s dromen komen uit als ze met bontjas en zonder slipje op een billboard staat. Jenna krijgt oog voor Leeroy als Jason geen indruk weet te maken.

  • The Valleys #208

   208

   Ze bereiden zich voor op de avond van hun leven: Valleywood Nights. Maar het gaat mis als iemand besluit te stoppen en met de bus terug naar The Valleys te gaan. Jordan en AK verrassen de jongeren met het nieuws dat niet iedereen terugkomt naar Cardiff.