Warsaw Shore

We begonnen met GTL, toen was er pulling, necking on en partying, wat gaan de Polen uit Warsaw Shore ons leren? Een groep Poolse jongeren nemen ins mee in de partyscene van Warsaw. De camera's filmen alles in het huis, op het werk en tijdens het feesten.
  • Warsaw Shore #101

   101

   Acht mensen, één huis en een hele stad! Eliza trekt de aandacht van Paweł en de meiden splitsen zich op in teams, wat tot conflicten leidt. De jongens hebben zin om te vechten en gaan sparren. 's Avonds is het tijd om te feesten en gaan de remmen los.

  • Warsaw Shore #102

   102

   Het is tijd om te werken, maar de klusjes vallen niet in de smaak. Wie eindigt er in de wipkamer? Trybson irriteert Kleintje en de groep gaat voor het eerst stappen. Wie gaat er scoren en wie valt in slaap in de auto?

  • Warsaw Shore #103

   103

   Warsaw Shore komt op stoom! De jongens krijgen ruzie. Wie kan de boel sussen? Eliza wordt steeds losbandiger en Ewelina moet naar het ziekenhuis. Dan gaan de meiden op onderzoek uit: Waar is de drank? En er verschijnt een nieuw iemand...

  • Warsaw Shore #104

   104

   Jaloezie, ruzies en liefdesverklaringen! Een onverwachte gast verovert Eliza's hart en Kleintje flirt er op los. Paweł neemt het dappere besluit om iemand te dumpen. En wie heeft Ania onaangenaam verrast met een vis?

  • Warsaw Shore #105

   105

   Felle ruzies en welgemeende excuses: Wat heeft Paweł gedaan waardoor Trybson zo geïrriteerd is? Paarden, koetsen en wodka: een reisje naar de 'ranch' van Mariusz. Éen wild feest: Wie gaat er te ver? En Paweł krijgt concurrentie in zijn strijd om Eliza.

  • Warsaw Shore #106

   106

   Polen voetbalt tegen Engeland en er zijn knappe Braziliaanse meiden: de jongens zijn in hun element! Er valt opnieuw iemand voor Eliza. Karten en bungeejumpen: wie durft het meest? Er wordt weer flink geruzied en lange Ania verlaat het huis.

  • Warsaw Shore #107

   107

   Champagne, een limousine en scheerschuim: feesten in Katowice! Er zijn weer vier meiden in het huis en de 'vissenman' keert terug. Wie wordt zijn volgende prooi? En Trybson krijgt concurrentie van een andere man.

  • Warsaw Shore #108

   108

   Het eerste huisfeest! Paweł is jarig - wat voor cadeau zal hij krijgen? De jongens proberen de ruzie tussen de meiden bij te leggen, de meiden krijgen een laatste waarschuwing vanwege de rotzooi en een rugbywedstrijd brengt iedereen dichter bij elkaar.

  • Warsaw Shore #109

   109

   Een familie-uitje! De hele club gaat paintballen en uit eten. De jongens gaan flink fitnessen en Mariusz raakt geblesseerd. 's Nachts gaan de gesprekken over spoken en haalt Wojtek een grap uit. De 'prinsesjes' proberen onder hun werk uit te komen.

  • Warsaw Shore #110

   110

   De groep gaat naar Krakow: eerst bezichtigen ze de draak en dan gaan ze stappen. Ania versiert het lekkerste wijf van de club. Wojtek krijgt een brief van een mysterieuze fan en er komen fans op bezoek: hoe gaan de huisgenoten hiermee om?

  • Warsaw Shore #111

   111

   Twee Shores ontmoeten elkaar: Holly en Scott uit Geordie Shore komen op bezoek. De meiden vechten om Scotts aandacht - wie zal er winnen? En de huisgenoten gaan naar de pre-party van de EMA's, vol paparazzi, interviews en beroemdheden.