Gandia Shore

Deze groep partyanimals weten precies hoe je een feestje bouwt. In de Spaanse stad Gandia genieten ze niet alleen van het strand, maar ook van de clubs en elkaar.
  • Gandia Shore #101

   101

   Dag één in het vakantiehuis van Gandía Shore, waar vier jongens en vier meiden de zomer van hun leven gaan beleven. Maar er wordt ook wat van ze verwacht: De huisbaas vertelt dat ze moeten werken, als ze in Gandía willen blijven.

  • Gandia Shore #102

   102

   Opstaan na de eerste gedenkwaardige nacht in Gandía is geen makkie. De huisgenoten gaan naar El Budha, de strandtent waar ze deze zomer moeten werken. Ze moeten de drankjes rondbrengen, tafels afruimen en natuurlijk de klanten entertainen.

  • Gandia Shore #103

   103

   De jongens doen het goed in de strandtent, maar de meiden hebben het zwaar, vooral na een nachtje flink doorzakken. De relatie tussen Ylenia en Labrador wordt steeds serieuzer, en Abraham en Core flirten met elkaar, ook al heeft zij thuis nog een vriend.

  • Gandia Shore #104

   104

   Er ontstaan spanningen in Gandía als Ylenia en Labrador hun eerste ruzie krijgen, Core ontmoet de knappe Victor in de sportschool (waar Abraham jaloers van wordt), en Clavelito wordt onverwacht gebeld door een meid die hij uit een club kent.

  • Gandia Shore #105

   105

   Ylenia overweegt te vertrekken na haar aanvaring met Labrador, Clavelito's vrienden komen op bezoek en Gata regelt een stripper voor Arantxa's verjaardag. Core flirt met Labrador en dat leidt tot de grootste confrontatie van deze zomer: Core vs Ylenia.

  • Gandia Shore #106

   106

   Core en Ylenia krijgen ruzie op het strand, maar met een potje karten en paintballen is dat zo weer opgelost. De mannen hebben genoeg van het geruzie en gaan alleen op stap, en de meiden genieten van lekkere 'Italiaanse hapjes'.

  • Gandia Shore #107

   107

   Arantxa krijgt ruzie met haar ex-vriend, Ylenia zet Labrador van zich af en iedereen gaat weer lekker uit z'n dak zoals het hoort in Gandía. Harde muziek, late avonden, nieuwe liefdes en... sit-up-wedstrijden!

  • Gandia Shore #108

   108

   Ylenia heeft het zwaar. Na haar ruzie met Gata en Core voelt ze zich buitengesloten door de rest. Gata zit in tweestrijd tussen haar vriendje en genieten van de zomer in Gandía, en Abraham wordt gekroond tot de Latin Lover van het huis.

  • Gandia Shore #109

   109

   Core probeert Abraham te verleiden, terwijl de haat-liefdeverhouding tussen Ylenia en Labrador de goeie kant op gaat. Er hangt liefde in de lucht en op één gekke avond lukt het bijna alle huisgenoten om te scoren.

  • Gandia Shore #110

   110

   Abraham, Clavelito en Esteban nemen een paar meiden mee naar huis. Core gaat met Labrador in de jacuzzi en de vonken spatten ervanaf, tot Ylenia ze betrapt. Op het werk heeft Clavelito een oogje laten vallen op Anabel, de vriendin van zijn manager.

  • Gandia Shore #111

   111

   Esteban ligt nog in het ziekenhuis, dus de rest van de groep vult de tijd met gekke grappen, wilde feesten en natuurlijk de gebruikelijke ruzies. Arantxa krijgt bezoek van haar 'speciale' vriend Elias, die flink wat stof doet opwaaien in Gandía.

  • Gandia Shore #112

   112

   Ylenia gaat op een romantische date met Garchy, haar nieuwe vlam. Zou ze eindelijk over Labrador heen zijn? De spanning loopt hoog op als David, de manager van de strandtent, ontdekt dat Clavelito met zijn vriendin heeft gezoend.

  • Gandia Shore #113

   113

   Met het eind van de zomer in zicht is het tijd om de laatste werkdag in de strandtent te vieren. Het paella-feest valt echter in het water als Clavelito, Labrador, Ylenia en Arantxa niet komen opdagen.

  • Gandia Shore #114

   114

   De huisgenoten zijn vastbesloten Ylenia voor goed uit huis te zetten. Clavelito probeert z'n relatie met Anabel op te helderen en Esteban verliest z'n geduld met Core. Maar nu het einde van de zomer nadert, wordt het tijd om 'adiós' te zeggen.