Teen Mom 3

Ze zijn dan wel niet langer zestien en zwanger, maar in het emotionele eerste seizoen van Teen Mom 3 komen vier jonge vrouwen erachter dat het combineren van het moederschap met de spanning van hun tienerjaren moeilijker is dan ze ooit hadden gedacht.
  • Teen Mom 3 #101

   Hope For The Best

   Briana's ex, Devoin, zorgt ervoor dat Briana een straatverbod tegen hem wil aanvragen. Katie maakt ruzie met Joey over verantwoordelijkheid. De ex van Alex, Matt, keert terug uit de afkickkliniek met twijfels over hun relatie. Mackenzie ruziet met Josh.

  • Teen Mom 3 #102

   Second Thoughts

   Briana twijfelt of ze een straatverbod moet aanvragen tegen Devoin. Mackenzie wil dat Josh bij haar intrekt. Het lukt Alex maar niet om Matt te vertrouwen. Joey heeft een onverwachte vraag voor Katie.

  • Teen Mom 3 #103

   Growing Up Fast

   Katie en Joey ruziën over de financiën en Briana laat Devoin voor het eerst op Nova passen. Alex en Matt werken aan hun relatie terwijl Mackenzie zonder medeweten van haar moeder aan de pil gaat.

  • Teen Mom 3 #104

   Pushing The Envelope

   Mackenzie en Josh gaan naar het bal en Briana wordt overvallen door babyuitgaven. Katie en Joey besluiten in therapie te gaan en Alex ontdekt dat Matt met een ander meisje heeft gechat.

  • Teen Mom 3 #105

   Moving Forward

   Briana's zus Brittney maakt een roadtrip en laat Briana achter. Alex en Matt proberen hun problemen op te lossen. Mackenzie en Josh gaan naar een rodeo en Katie loopt een modeshow, tegen Joey's wil.

  • Teen Mom 3 #106

   To be Judged

   Briana neemt een besluit over de rol van Devoin in het leven van haar dochter. Katie vraagt zich af wat Joey allemaal doet. Alex neemt voorgoed afscheid van Matt. Mackenzie wil Josh steunen bij z'n eerste rodeo.

  • Teen Mom 3 #107

   Into the Distance

   Briana staat tegenover Devoin in de rechtbank. Katie zegt dat Joey een nieuwe baan aan moet nemen. Mackenzie baalt dat Josh de rodeo belangrijker vindt dan haar en Alex schrikt als Matt een belangrijk aanbod afwijst.

  • Teen Mom 3 #108

   Some Days Matter More

   De spanning tussen de zussen loopt op als Briana gaat studeren. Katie heeft moeite met de houding van Joey. Alex besluit naar het bal te gaan en Mackenzie en Josh spreken elkaar amper op Vaderdag.

  • Teen Mom 3 #109

   Don't Lie To Me

   Briana gaat aan de anticonceptie en Alex beticht haar moeder ervan dat ze kostbaarheden is kwijtgeraakt. Katie’s verjaardag loopt uit op een ramp en Mackenzie komt erachter dat Josh al langere tijd tegen haar liegt.

  • Teen Mom 3 #110

   Strike Out Alone

   Briana viert haar verjaardag zonder haar moeder en Alex heeft een nieuwe vriend. Mackenzie gaat kamperen om Josh te vergeten en er is een breekpunt in de relatie van Katie en Joey.

  • Teen Mom 3 #111

   The Truth Hurts

   Mackenzie is kapot van het nieuws van Josh, maar besluit het te laten rusten. Briana wil weer daten, maar haar moeder is daar fel op tegen. Alex gaat voor het eerst uit sinds ze Arabella heeft en Katie is geschokt dat Joey zo snel z'n leven weer oppakt.

  • Teen Mom 3 #112

   Taking Changes

   Briana heeft een geheime relatie en Alex nodigt Matt uit voor Arabella's eerste verjaardag. Katie laat Joey een weekend voor Molli zorgen en Mackenzie heeft ruzie met haar ouders.

  • Teen Mom 3 #113

   For Better or Worse

   Katie wil Molli's eerste verjaardag met Joey vieren en Briana benadert Devoin. Alex probeert co-ouder te zijn met Matt en Mackenzie en Josh zijn het niet eens over wat een gezin inhoudt.