Big Tips Texas #108

De band tussen de meiden leek verbeterd na de kampeertrip, maar toch blijft Mimi de meiden irriteren, met een enorme ruzie bij Typhani thuis tot gevolg. Door Sabrina's financiële problemen raakt ze alleen maar meer geïrriteerd.
  • Big Tips Texas #101

   Big Tips Texas 101

   Maak kennis met de meiden die in de wildste bar van Texas werken. De sfeer tussen nieuweling Morgan en veteraan Amber is zo vijandig geworden dat ze in een bar ruzie krijgen. Morgan wil graag barrel racer worden, maar daar zal ze flink aan moeten werken.

  • Big Tips Texas #102

   102

   De ruzie in de kroeg van Amber en Morgan zorgt voor problemen op de werkvloer. Kristyn wil carriere maken in Redneck Heaven, maar verpest haar kansen door haar baas Typhani een streek levert.

  • Big Tips Texas #103

   s01e03 103

   Typhani maakt bekend of Kristyn de baan krijgt die ze zo graag wil. De meiden verwelkomen nieuwkomer Mimi in de groep. Typhani wordt woest op Kristyn als deze haar voor schut zet op een marketingevent van het bedrijf.

  • Big Tips Texas #104

   Rumor Has It

   Typhani bestraft Kristyn en Morgan voor hun gedrag bij het marketing evenement. Morgan heeft moeite om het perfecte racepaard te vinden. Mimi’s vermoedelijke interesse in Morgan’s vriendje zorgt voor een enorme cat fight.

  • Big Tips Texas #105

   True Lies

   De meiden proberen te achterhalen van wie het schunnige gerucht over Mimi komt. Amber beseft dat haar vader de reden is dat ze met Mimi heeft gevochten. De meiden bereiden zich voor op een groot feest waarbij ze alles mogen dragen, behalve kleren.

  • Big Tips Texas #106

   Redneck Etiquette

   Mimi wordt erelid, als de nieuwe meiden haar niet accepteren. Chance vertelt Morgan dat ze zich meer moet richten op barrel racing en moet stoppen met Redneck. Morgan en Amber krijgen ruzie in het sjiekste restaurant van de stad.

  • Big Tips Texas #107

   Cowgirl Camp Out

   Typhani organiseert een verplichte kampeertrip in de hoop dat de meiden hun problemen zullen oplossen. De relatie van Morgan en Chance komt onder vuur na een rampzalig diner bij Chance’s ouders.

  • Big Tips Texas #108

   Bringing Down the House

   De band tussen de meiden leek verbeterd na de kampeertrip, maar toch blijft Mimi de meiden irriteren, met een enorme ruzie bij Typhani thuis tot gevolg. Door Sabrina's financiële problemen raakt ze alleen maar meer geïrriteerd.

  • Big Tips Texas #109

   Party Poopers

   De meiden ondervinden de gevolgen van de enorme ruzie op Typhani's zwembadfeest. Jillian vreest iets levensbedreigends te hebben.

  • Big Tips Texas #110

   Relationship Rodeo

   De relatie tussen Morgan en Chance is in gevaar als Chance eist dat Morgan stopt bij Redneck Heaven. Kristyn krijgt goed nieuws over haar modelijn.

  • Big Tips Texas #111

   111

   Morgan maakt het goed met Chance maar haar vriendschap met Kristyn wordt getest omdat hun vriendjes elkaar niet mogen. Mimi gaat achter een nieuwe man aan.

  • Big Tips Texas #112

   112

   De meiden hebben weer te kampen met een stel frenemies, Morgan en Kristyn. Ambers perfecte nieuwe vent blijkt voor problemen te zorgen. Mimi gaat een stap verder in haar relatie met Colton.

  • Big Tips Texas #113

   113

   Nadat Amber voor de zoveelste keer uit de gevangenis is gehaald door Typhani, zijn de meiden bang dat Amber steeds meer in de problemen komt. Mimi ontdekt dat ze zwanger is en moet het nieuws aan Colton vertellen.

  • Big Tips Texas #114

   114

   Ambers poging om plezier te hebben zonder drank is van korte duur. Sabrina verbetert haar relatie met haar moeder, en Morgan en Kristyn proberen hun vriendschap te lijmen. De meiden komen bij elkaar om Morgan te steunen bij haar rodeodebuut.