Generation Cryo

Bree is het kind van een spermadonor en gaat op reis om haar vijftien halfbroers en –zussen te vinden, die allemaal verwekt zijn door dezelfde spermadonor, en ze te helpen bij het vinden van hun biologische vader.
  • Generation Cryo #101

   Who's your daddy

   Bree, een 17-jarige middelbare scholier die verwekt is met behulp van een anonieme spermadonor, ontdekt dat ze minstens 15 halfbroers en -zusjes heeft en gaat op reis om ze te vinden - en wellicht ook haar donor.

  • Generation Cryo #102

   Come to grips

   Bree gaat naar de spermabank in Californië met Jesse en Jayme om een verzoek in te dienen voor contact met hun spermadonor. In Boston helpt Jesse B. Bree belangrijke informatie over haar donor te vinden.

  • Generation Cryo #103

   We're Your Family

   Bree zoekt haar halfzussen Paige en Molly op in Boston. Zij hebben er veel moeite mee dat ze door een donor verwekt zijn. Paige en Molly helpen Bree aan een enorme doorbraak in haar zoektocht naar hun spermadonor.

  • Generation Cryo #104

   Closing In

   Bree gaat samen met haar halfbroer en halfzussen Jonah, Paige en Molly naar Californië om meer te weten te komen over hun spermadonor.

  • Generation Cryo #105

   The Reunion

   De donorfamilies komen samen in Lake Tahoe en Bree en haar halfbroer en halfzussen Jonah, Paige en Molly vertellen iedereen wat ze te weten zijn gekomen over hun spermadonor.

  • Generation Cryo #106

   One Last Trip

   Bree vertelt dat ze eindelijk een reactie heeft gehad van de spermadonor, maar hierdoor gaat ze zich wel afvragen wat voor rol de spermadonor in haar leven moet gaan spelen.