The Ex and Why #110

Shelly maakte het uit met Kareem omdat ze niet klaar was voor de volgende stap in hun relatie. Kareem wil haar terug. Luis maakte het zomaar uit met Claudia. Claudia wil antwoorden en hoopt op een tweede kans.
  • The Ex and Why #101

   101

   Lexi heeft het uitgemaakt met Chris en wil een tweede kans. Andrew heeft Laura bedrogen en hoopt dat ze het hem vergeeft.

  • The Ex and Why #102

   102

   Toen Jess erachter kwam dat Hannah haar had bedrogen, vluchtte ze naar Alaska. Nu wil Jess Hannah terug. Blake heeft het uitgemaakt met zijn eerste vriendin Carmen, maar realiseert zich nu dat hij een fout heeft gemaakt.

  • The Ex and Why #103

   103

   Elizabeth heeft het uitgemaakt met Adam omdat hij zo jaloers is. Hij beseft dat ze de enige voor hem is en wil met haar trouwen. Diamond ging vreemd en besefte dat ze Altone, de liefde van haar leven, zo kwijtgeraakt is. Nu wil ze hem terug.

  • The Ex and Why #104

   104

   Tyler had iets met internet-bekendheid Chris Crocker, maar het liep mis. Nu wil hij een tweede kans. April is naar California verhuisd om bij Armani te zijn, maar hun relatie werkte niet. Ze woont nog bij zijn familie en wil hem terug.

  • The Ex and Why #105

   105

   Brittany maakte het uit met Matthew omdat hij zijn motivatie kwijt was. Nu beseft ze dat dat een grote fout was. Het ging uit tussen Mandi en Kevin omdat ze constant ruzie hadden. Mandi wil het opnieuw proberen.

  • The Ex and Why #106

   106

   Sasha en Mariah verloofden zich en verhuisden naar Californië. Mariah ging vreemd en ze wonen nog steeds samen. Sasha wil een tweede kans. Will maakte het uit met Allie om weer wat met z'n ex te beginnen. Nu wil hij Allie terug.

  • The Ex and Why #107

   107

   Blaire maakte het uit met Jacob toen ze erachter kwam dat hij vreemd was gegaan. Ze geeft toe dat ze afstandelijk was en hoopt op een nieuwe kans. Tony en Matthew gingen allebei vreemd en gingen uit elkaar. Tony wil Matthew terug.

  • The Ex and Why #108

   108

   Kerion en Analisa maakten het uit omdat hij nog niet wilde trouwen. Nu wil hij dat wel en hoopt hij dat ze zijn aanzoek accepteert. Theresa maakte het zomaar uit met Josh. Hij wil afsluiting, zodat hij verder kan met zijn leven.

  • The Ex and Why #109

   109

   Buddy maakte het uit toen Brittany haar borsten liet vergroten. Brittany wil laten zien dat ze nog hetzelfde meisje is. Mahogany en Myka maakten het uit omdat Myka ver weg ging studeren. Nu hoopt ze op een tweede kans.

  • The Ex and Why #110

   110

   Shelly maakte het uit met Kareem omdat ze niet klaar was voor de volgende stap in hun relatie. Kareem wil haar terug. Luis maakte het zomaar uit met Claudia. Claudia wil antwoorden en hoopt op een tweede kans.

  • The Ex and Why #111

   111

   Sebastian en Austin kennen elkaar van het schoolorkest. Sebastian ging studeren en liet z'n moeder het uitmaken met Austin. Nelson maakte het uit met Rocki omdat ze vreemdging. Ze ziet haar fout in en hoopt dat Nelson haar vergeeft.

  • The Ex and Why #112

   112

   Dalton werd verliefd op Paige toen hij zes was. Ze waren een setje, maar gingen uit elkaar. Dalton wil een tweede kans. Reese werd verliefd op Sam en ze gingen uit elkaar nadat zij verhuisde. Nu wil hij een tweede kans.

  • The Ex and Why #113

   113

   Chelsea wil haar huwelijk van acht jaar op het spel zetten om te zien of haar ex, Cordero, nog gevoelens voor haar heeft. Charlotte had het te druk voor haar vriendje Garrett, dus maakte hij het uit. Ze mist hem en wil een nieuwe kans.

  • The Ex and Why #114

   114

   Carlos maakte het uit met Vanessa omdat hij dacht dat ze vreemdging. Nu weet hij dat hij het mis had en dat hij een grote fout heeft gemaakt. Sarah en Lowell waren verloofd tot Sarah vreemdging. Nu hoopt ze op een tweede kans.

  • The Ex and Why #115

   115

   Ravon maakte het uit met Styale, omdat hij vreemdging met andere meisjes en jongens. Nu wil ze hun relatie een tweede kans geven. Tabitha en Will gingen uit elkaar omdat ze afstandelijk en egoïstisch deed. Nu wil ze hem terug.

  • The Ex and Why #116

   116

   Racquel hield haar relatie met Janeasa geheim. Janeasa had het uitgemaakt, maar Racquel wil een nieuwe kans. Ryan en Canaan maakten het uit toen Ryan in het buitenland ging studeren. Nu hij terug is, wil hij een tweede kans.

  • The Ex and Why #117

   117

   Paul en Cassie gingen allebei vreemd, maar nu wil Paul haar terug. Jessica en Shawn gingen uit elkaar omdat Shawn zich niet wilde settelen. Jessica hoopt dat hij nu volwassen is geworden en ze wil een tweede kans.

  • The Ex and Why #118

   118

   Sara maakte het uit met Austin omdat haar familie er bezwaar tegen had dat hij geen moslim was. Die fout wil ze herstellen. Talisha en Eric maakten het uit wegens constante ruzies. Nu hoopt ze dat ze het opnieuw kunnen proberen.

  • The Ex and Why #119

   119

   Jen wil weten waarom Kyle met een ander meisje heeft gerommeld net nadat zij het hebben uitgemaakt. Kiara en Chris zijn al een jaar uit elkaar, en hoewel Chris alweer een nieuwe vriendin heeft, hoopt Kiara hem terug te krijgen.

  • The Ex and Why #120

   120

   David en Danielle gingen uit elkaar toen zij niet klaar bleek voor seks. Ze wil het afsluiten om verder te kunnen met haar leven. Meresa en Olajuwon gingen uit elkaar omdat zij was vreemdgegaan. Ze hoopt dat Olajuwon haar een tweede kans geeft.