Geordie Shore: Big Birthday Battle

  • Geordie Shore: Big Birthday Battle #101

   101

   De Geordies zijn terug voor een Birthday Battle. Een oude bekende zorgt voor tranen van blijdschap en Anna komt met een enorme opdracht. De strijd barst los met twee themafeesten, maar wie zal uiteindelijk overwinnen?

  • Geordie Shore: Big Birthday Battle #102

   102

   Wanneer er nog twee mensen bij komen, gaat het er nog heter aan toe! Wie is er als eerste in de wipkamer, Aaron en Marnie of Chloe en Marty? Gary biedt Charlotte meer zekerheid dan ooit tevoren, maar is iedereen wel blij voor hen?

  • Geordie Shore: Big Birthday Battle #103

   103

   Anna is woedend als ze gênante filmopnames te zien krijgt, waarna het huis wordt gesloopt. Er arriveren nog twee huisgenoten en alles gaat mis wanneer Marty kwaad is vanwege Chloe. Gary haalt alles uit de kast voor z'n date met Charlotte.

  • Geordie Shore: Big Birthday Battle #104

   104

   De droom van Holly komt uit wanneer iemand uit haar verleden arriveert, maar hoe reageert de rest van de familie? Team Charlotte wil team Gary saboteren, maar slagen ze daarin of werkt het juist averechts?

  • Geordie Shore: Big Birthday Battle #105

   105

   Scotty T is terug en iedereen is dolblij. Na een SM-avond op het werk is Charlotte's team nogal geil en na een enorme fout moet Gary het huis uit. Is het voorbij tussen hem en Charlotte?

  • Geordie Shore: Big Birthday Battle #106

   106

   Het is de finale, maar wel zonder Gaz. Bovendien is Charlotte van streek, dus zijn er nieuwe leiders nodig. Anna heeft een verrassing, maar welk team wint? Komt het goed met Charlotte en Gaz? Veel tranen wanneer het einde aanbreekt.