Vidiots

In Vidiots geven komieken in duo's commentaar op de populairste videoclips van nu en soms eentje uit de oude doos. Niets is heilig en ze nemen op liefdevolle wijze de clips, de muzikanten en elkaar te grazen.
  • Vidiots #113

   113

   De Vidiots kruipen op de bank en kijken naar 'Shape Of You' van Ed Sheeran, reizen 'Up In The Air' met 30 Seconds To Mars en werken samen met Action Bronson en Chance The Rapper aan 'Baby Blue'.

  • Vidiots #114

   114

   De Vidiots ploffen neer op de bank en feesten bij My House met Flo Rida, bellen Telephone van Lady Gaga en Beyoncé, gaan los op Gecko (Overdrive) van Oliver Heldens en Becky Hill, spelen met kleur met Somebody That I Used To Know van Gotye.

  • Vidiots #115

   115

   De Vidiots ploffen neer en grooven op Uptown Funk van Bruno Mars, kijken Grow Up van Olly Murs, overwinnen met Victorious van Panic! At The Disco, gaan viraal met PSY's Gangnam Style en zoeken het schandaal op met Madonna's Justify My Love.

  • Vidiots #116

   116

   De Vidiots ploffen neer en schudden op Fergie's M.I.L.F.$, smeren Peanut Butter Jelly van Galantis, denken terug aan de leeftijd van Seventeen met Alessia Cara, komen op stoom met Kanye's Fade en ontdekken met Salt-N-Pepa wat Shoop is.

google remarketing