I Used To Be Fat

Het studentenleven gaat vooral over jezelf herontdekken. Het is dé tijd om alles uit je middelbare schoolleven achter je te laten en met een frisse start te beginnen. Tenzij je enorm overgewicht hebt… I Used To Be Fat is een nieuwe documentaire over tieners die wanhopige pogingen doen om de overtollige kilo’s eraf te krijgen voordat ze naar hun nieuwe school gaan. We sturen dieet guru’s en personal trainers op ze af om van hun nare gewoontes af te komen die het overgewicht hebben veroorzaakt. Elke aflevering wordt een andere student gevolgd tijdens zijn laatste weken van de middelbare school tot aan de eerste dagen van zijn studentenleven. Maar dat is niet alles, want deze zomer leren ze meer dan alleen afvallen. Het gaat ook om zelfinzicht. Wie ben ik en wie wil ik zijn? Het wordt tijd voor deze studenten om op hun eigen benen te gaan staan en niet meer op papa en mama te leunen.
  • I Used To Be Fat #101

   Gabriella

   Gabriella realiseerde zich voor het eerst dat ze dik was toen enkele jongens haar op de basisschool begonnen te pesten. En dat verergerde.

  • I Used To Be Fat #102

   Marci

   Na jaren thuis les te hebben gehad maakt Marci de stap om buitenshuis te gaan studeren. Marci wil een leven waarin ze vrienden kan maken en mooie kleding kan dragen, maar ze zal eerst een gevecht met haarzelf moeten aangaan.

  • I Used To Be Fat #103

   Dominick

   Na het behalen van zijn middelbare schooldiploma realiseert de 140 kilo wegende Dominick dat hij pondjes moet afvallen. Aangezien zijn moeder een liefdesverhouding met eten heeft is zij niet bepaald behulpzaam.

  • I Used To Be Fat #104

   Makenzie

   Wanneer ze haar middelbare schooldiploma behaalt kijkt Makenzie ernaar uit om een opleiding tot schoonheidsspecialist te gaan volgen en om eveneens te gaan daten met jongens. Alleen zit Makenzie haar gewicht haar in de weg.

  • I Used To Be Fat #105

   Jordan

   Tijdens zijn jeugd had Jordan een normaal gewicht, maar de problemen in zijn familie hebben zijn eetgewoontes negatief beïnvloed. Jordan's eetgewoontes liepen uit de hand met als gevolg dat hij 123 kilo weegt.

  • I Used To Be Fat #106

   Daria

   Nadat Daria verhuisd was naar een andere stad isoleerde ze zichzelf en greep ze naar eten. Haar trainer Tammie wil dat ze 27 kilo afvalt, maar de moeder van Dania ontkent dat haar dochter een gewichtsprobleem heeft.

  • I Used To Be Fat #107

   Kirsten

   De 120 kilo wegende Kirsten is sterk beïnvloed door haar omgeving. Nadat ze uit haar middelbare schoolteam is gezet om te basketballen ondervindt ze erg veel moeite om nog in haar zelf te geloven.

  • I Used To Be Fat #108

   Tanner

   Tanner was een succesvolle worstelaar, maar moest zijn sportieve ambities laten varen vanwege zijn eetgedrag dat hem te zwaar maakte om nog te kunnen deelnemen aan wedstrijden.

  • I Used To Be Fat #109

   Kelly

   Kelly weegt 85 kilo en dat is te zwaar. Haar gewicht nam toe na het overlijden van haar vader die aan kanker leed. Ze isoleerde zichzelf van de rest van de wereld.

  • I Used To Be Fat #110

   Josh

   Met zijn 140 kilo is Josh het zwaarste lid van zijn sportieve familie. Hij staat gedwongen aan de zijlijn terwijl zijn jongere broers teamsporten doen en daten met meisjes. Kan zijn trainer hem helpen de man te worden die hij graag zou willen zijn?

  • I Used To Be Fat #111

   Terra

   Terra’s hele familie is dol op eten – een van hun favoriete bezigheden is ijs eten op haar moeders bed terwijl ze tv kijken. Maar Terra voelt zich alleen en ongelukkig. Kan ze de kracht vinden om te veranderen hoewel haar familie haar niet steunt?

  • I Used To Be Fat #112

   Lindsey

   Lindsey’s gescheiden ouders hebben allebei problemen met eten; haar moeders maag is verkleind en haar vader, met wie ze een moeizame relatie heeft, lijdt aan suikerziekte. Kan ze hun band verbeteren en alle ellende achter zich laten voor haar gezondheid?

  • I Used To Be Fat #113

   Latrice

   Latrice lijkt spontaan en grappig, maar ze voelt zich in de steek gelaten door haar moeder, die ver weg woont. Haar defensieve houding en vreetbuien bemoeilijken haar poging om te veranderen. Zal het haar trainer lukken om tot haar door te dringen?

  • I Used To Be Fat #114

   Sammy

   Sammy is de benjamin van zijn familie en zijn overbezorgde moeder doet alles voor hem. Hij wil graag een nieuwe start, maar dan moet hij eerst zijn eigen beslissingen gaan nemen. Kan Saran Sammy helpen te veranderen in de man die hij graag wil zijn?

  • I Used To Be Fat #115

   Maddy

   Maddy heeft veel meegemaakt en is daardoor alcoholiste geweest. Inmiddels is ze nuchter, maar ze is bang om nu aan eten verslaafd te raken. Kan Maddy leren om te gaan met haar neiging tot verslaving en zich een gezonde levensstijl aanmeten?

  • I Used To Be Fat #116

   Holly

   Holly’s familie is dol op ongezond eten. Hoewel haar bijnaam ‘Happy Holly’ is, worstelt ze stiekem met opgekropte emoties. Zal ze in staat zijn om de slechte gewoonten van haar familie los te laten en om haar ware gevoelens te uiten?

  • I Used To Be Fat #117

   Janelle

   Iedereen in de traditionele Mexicaanse familie van Janelle heeft overgewicht; hun familiebijeenkomsten draaien altijd alleen maar om eten. Kan Janelle een balans vinden tussen haar familieverplichtingen en haar eigen gezondheid?

  • I Used To Be Fat #118

   Jose

   Jose snakt ernaar om af te vallen, zodat hij football kan spelen op zijn universiteit. Hij hoopt dat zijn trainer Joey hem kan helpen.

  • I Used To Be Fat #119

   Paul

   Paul wil erg graag politieagent worden, maar zijn gewicht vormt een obstakel voor zijn ambities.