Double Trouble

Van Maaskantje naar...? EOTB-tweeling Sharon en Esmee gaan op vakantie met MTV. Camping of luxe resort, met deze meiden wordt het geheid Double Trouble!
  • Double Trouble #101

   101

   De twinnies gaan on tour! Sharon en Esmee krijgen te horen dat ze op kampeervakantie gaan en zijn not amused. Toch gaan de meiden vol goede moed aan de slag om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op hun reis naar Bulgarije.

  • Double Trouble #102

   102

   Na een nacht slapen in de bus beginnen de meiden met frisse tegenzin aan hun vakantieavontuur. Tijd om de tent in elkaar te zetten en boodschappen te doen. Gelukkig zijn er genoeg “Bulgarijse” mensen om Sharon en Esmee te helpen.

  • Double Trouble #103

   103

   De zon schijnt eindelijk, maar dat neemt de frisse tegenzin niet weg. De meiden hebben het helemaal gehad met kamperen, maar doen een gunstige ontdekking. Wat is de tweeling van plan? Tijd voor echte Double Trouble!

  • Double Trouble #104

   104

   Esmee en Sharon worden goedgemutst wakker, nu alleen nog een lekker ontbijtje scoren. Uiteraard met de vaste fles knoflooksaus. Bij gebrek aan mannen versieren de meiden gewoon lekker zichzelf en staat er een dubbele verrassing klaar.

  • Double Trouble #105

   105

   Nu Jeffrey en Jordi de tweeling op vakantie vergezellen loopt de spanning direct weer ouderwets op! Maar met een beetje drank en muziek zit de sfeer er snel weer in en eindigt een gezellig dagje met een legendarische karaoke set!

google remarketing