Jersey Shore

De guido's en guidettes van Jersey Shore zijn weer terug voor nieuw seizoen vol wilde feesten, zonnebanken, haargel en natuurlijk een overdosis fistpumps! Deze keer zijn ze weer te zien in hun vertrouwde zomerhuis aan de Jersey Shore.
  • Jersey Shore #101

   A New Family

   Acht roommates verzamelen zich in Jersey Shore om een zomer vol opwinding te beleven. De zogenaamde "guidos" en "guidettes" gaan op ontdekking in hun nieuwe omgeving en komen maffe dingen te weten over hun kersverse kamergenoten.

  • Jersey Shore #102

   The Tanned Triangle

   De kamergenoten blijven feesten, waardoor sommigen in de problemen komen. Romantiek bloeit en de eerste confrontaties doen zich voor in het Jersey Shore-huis.

  • Jersey Shore #103

   Good Riddance

   Ronnie is jaloers wanneer hij Sammi ziet flirten met een andere man. Ondertussen beslist een andere kamergenoot om het huis voorgoed te verlaten.

  • Jersey Shore #104

   Fade to Black

   Na een nachtje feesten, moeten Pauly D en The Situation hun aandacht over verschillende meisjes verdelen. De huisgenoten geraken in een serieuze confrontatie verwikkeld die eindigt in mineur.

  • Jersey Shore #105

   Just Another Day at the Shore

   Snooki komt er terug bovenop. Ronnies familie komt op bezoek en Sammi doet haar best om een goede eerste indruk achter te laten. J-Woww geraakt in een gevecht in de club. Mike, Paul en Vinny versieren zoveel mogelijk meisjes.

  • Jersey Shore #106

   Boardwalk Blowups

   Wanneer Mike de meisjes opnieuw uitnodigt in het huis, verliest The Situation zijn controle en Snooki geraakt verwikkeld in haar tweede gevecht van deze zomer. Ondertussen geraakt Ronnie zelf in de problemen waardoor zijn relatie met Sammi verwatert.

  • Jersey Shore #107

   What Happens in AC

   De kamergenoten trekken naar Atlantic City waar plezier uitdraait in razernij. Mike slaagt erin om Snookie en J-Woww tegen elkaar op te zetten. Een van de huisgenoten bekent dat ze ooit een eetstoornis heeft gehad.

  • Jersey Shore #108

   One Shot

   De zomer loopt op zijn einde, maar het drama stopt niet. Pauly blijkt een stalker te hebben en iemand eindigt in de cel.

  • Jersey Shore #109

   That's How The Shore Goes

   Ronnie is vrijgesproken en de jongens troosten Snooki nadat ze haar ex-vriendje tegen het lijf liep. De huisgenoten halen herinneringen boven van de afgelopen zomer. Maar de zomer is pas voorbij na een laatste duik in de jacuzzi.