Jersey Shore #209

Het ziet er slecht uit voor Angelina wanneer haar huisgenoten ontdekken dat ze nog met Jose geslapen heeft nadat ze met Vinny betrapt werd. Maar dat is niet het enigste...
    • Jersey Shore #201

      Goin' South

      Voor het tweede seizoen is de groep naar Miami getrokken waar Angelina met haar komst al snel voor drama zorgt. Ondertussen bevinden Ronnie en Sammi zich in een ongemakkelijke situatie na hun recente break-up.

    • Jersey Shore #202

      The Hangover

      Sammi probeert uit te zoeken wat Ronnie de vorige avond écht heeft gedaan, maar iedereen zwijgt. Wanneer Angelina Pauly’s spel onderbreekt, zien we een kant die we nog niet kenden van de anders zo kalme Pauly D.

    • Jersey Shore #203

      Creepin'

      Angelina zet haar trots opzij en verontschuldigt zich tegenover de meisjes. The Situation, Vinny en Pauly D. maken het samen met enkele meisjes gezellig in de jacuzzi. Ondertussen is Ronnie nog steeds aan het rotzooien achter Sammi’s rug.

    • Jersey Shore #204

      Breaking Up

      De relatie van Sammi en Ronnie komt steeds meer onder druk te staan. De meisjes verzinnen een plan om Sammi duidelijk te maken wat Ronnie achter haar rug doet.

    • Jersey Shore #205

      The Letter

      Sammi vindt de ‘anonieme’ brief. De MVP jongens proberen het met vier meisjes in één nacht.

    • Jersey Shore #206

      Not So Shore

      De anonieme brief zorgt voor spanning tussen de meisjes. Dit resulteert in een complete cat fight. Snooki komt iets te weten over Vinny.

    • Jersey Shore #207

      Sleeping with the Enemy

      De groep probeert om te gaan met de gevolgen van het gevecht tussen de meisjes. Angelina date met Jose, een jongen die ze kent van de club. Jenni en Snooki hebben zelfgemaakte HazMat-pakken aangetrokken om de Smush Room te poetsen voor Snooki’s date.

    • Jersey Shore #208

      All in the Family

      Vinny en Angelina worden samen in bed betrapt. Mike dreigt het nieuws aan Jose te vertellen. Vinny’s familie komt op bezoek. Vinny en Pauly vinden de meisjes van hun dromen, maar iemands hart zal gebroken worden.

    • Jersey Shore #209

      Dirty Pad

      Het ziet er slecht uit voor Angelina wanneer haar huisgenoten ontdekken dat ze nog met Jose geslapen heeft nadat ze met Vinny betrapt werd. Maar dat is niet het enigste...

    • Jersey Shore #210

      Gone, Baby, Gone

      The Situation komt terug samen met zijn Canadese hottie die entertainment biedt aan het ganse huis. Angelina vertelt haar huisgenoten wat ze echt van hen denkt. Dit is de druppel die de emmer doet overlopen en Snooki wordt gek.

    • Jersey Shore #211

      Girls Like That

      Vinny moet een keuze maken. Nu Angelina weg is, vindt Snooki dat het tijd is dat zij en J-WOWW de strijdbijl met Sammi begraven. Maar Snooki’s blijdschap is van korte duur wanneer Mike zich vijandig opstelt tegenover haar.

    • Jersey Shore #212

      Deja Vu All Over Again

      Iedereen is kwaad op The Situation. Zijn huisgenoten werden door zijn toedoen uit de club gezet, hij zette het huis bijna in brand en faalde twee keer als wingman voor Pauly.

    • Jersey Shore #213

      Back Into The Fold

      Pauly D en Vinny gaan voor de laatste keer uit met hun meisjes. Tijdens hun laatste avond in Miami hebben Sammi en Ronnie ruzie. JWoww zet Pauly D. en Mike tegen elkaar op. Dit zorgt voor een gespannen laatste avond.