Jersey Shore

De guido's en guidettes van Jersey Shore zijn weer terug voor nieuw seizoen vol wilde feesten, zonnebanken, haargel en natuurlijk een overdosis fistpumps! Deze keer zijn ze weer te zien in hun vertrouwde zomerhuis aan de Jersey Shore.
  • Jersey Shore #301

   Back to the Shore

   De groep is terug voor weer een geweldige zomer in Jersey Shore. Nu Angelina weg is, brengt Snooki haar vriendin Deena mee.

  • Jersey Shore #302

   It's Gonna Be An Interesting Summer

   De ruzie tussen Sammi en JWoww zorgt voor spanning in het huis. Ronnie en Sammi isoleren zichzelf en missen daardoor het eerste familiediner. Wanneer Ronnie besluit om het gezellig te hebben met de rest van de bewoners voelt Sammi zich remi.

  • Jersey Shore #303

   Where's the Beach?

   Sammi besluit vrede te sluiten met Snooki en Deena. JWoww komt haar oude vlam Roger tegen en de chemie is terug. En Snooki wordt gearresteerd voor openbare dronkenschap.

  • Jersey Shore #304

   Free Snooki

   Door haar arrestatie raakt Snooki depressief, maar dat duurt niet lang wanneer ze een nieuwe man ontmoet. Deena ontmoet Ronnie's dubbelganger en ondertussen eindigt JWoww's relatie met Tom.

  • Jersey Shore #305

   Drunk Punch Love

   Ronnie en JWoww maken het goed, maar dat leidt tot een geweldadige confrontatie tussen Sammi en Ronnie. Ondertussen ontmoet Vinny een nieuwe meid en komt Mike Deena's kleine geheimpje te weten.

  • Jersey Shore #306

   Should We Just Break Up?

   Ronnie's excessievelijke alcoholgebruik heeft nadelige gevolgen. Snooki ontmoet een man die wel of niet verloofd is. En ondertussen sluit Pauly vrede met een oude vijand.

  • Jersey Shore #307

   Cabs Are Here!

   Ronnie en Sammi's tumultueuze relatie komt tot een einde. Wanneer Ronnie alles kapotmaakt dat Sammi bezit, besluit ze om wellicht Jershey Shore te verlaten.

  • Jersey Shore #308

   The Great Depression

   Nadat Sammi het huis heeft verlaten is Ronnie een emotioneel wrak. De meiden kiezen voor Sammi's kant en de mannen weten niet hoe ze Ronnie op moeten beuren. Ronnie het het gevoelt dat hij geen vrienden meer in het huis heeft.

  • Jersey Shore #309

   Kissing Cousins

   Snooki's zomer van afspraakjes achtervolgt haar. Mike haalt de ultieme grap met Deena en Snooki uit. Maar wanneer Mike er uren over doet om het eten klaar te maken, is het niet Mike, maar de rest van de groep die het laatst lacht.

  • Jersey Shore #310

   A Cheesy Situation

   Ronnie is sprakeloos wanneer Sammi terugkeert naar Jersey Shore en Snooki krijgt steeds diepere gevoelens voor Vinny. Mike spreekt af met een meid waarvan hij denkt dat ze naar kaas ruikt. Ondertussen wordt Mike te grazen genomen met een grote grap.

  • Jersey Shore #311

   Gym, Tan, Find Out Who Sammi Is Texting

   Vinny en Pauly ondernemen een road-trip naar Staten Island. Voor JWoww wordt Roger meer dan alleen een troost voor haar liefdesverdriet. En Mike onthult Sammi's opmerkelijke eigenschappen waardoor Ronnie begint te twijfelen over zijn liefde voor haar.

  • Jersey Shore #312

   A House Divided

   Mike stookt tussen Ronnie en Sammie wanneer zij het moeilijk hebben. Snooki krijgt het weer aan de stok met Vinny en Deena is boos op Pauly en Vinny die hebben geflirt met haar vriendin.

  • Jersey Shore #313

   At the End of the Day

   Eén koppel komt voor een belangrijk keuzemoment in hun relatie te staan, een ander koppel maakt het officieel. Ten slotte nemen de huisgenoten afscheid van alweer een zomer in Jersey Shore.