Made

In MADE komen al je dromen uit. In iedere aflevering gaan er wensen in vervulling en worden losers omgetoverd in winnaars! Iedereen heeft wel een droomwens of iets waar hij/zij goed in zou willen zijn. In MADE leren de specialisten aan 'gewone' stervelingen hoe zij hun dromen werkelijkheid kunnen laten worden. Het is een lange weg naar succes, maar met de juiste begeleiding is alles mogelijk.
  • Made #1201

   Girly Girl- Jamie

   Jaimie is zo'n typische hoodie-dragende, sportdrankjes drinkende wildebras. Maar nu dat de universiteit dichterbij komt, wil ze 15 kilo afvallen en meer zijn dan 'een van de jongens' door zichzelf opnieuw uit te vinden als een echt meisje met MADE!

  • Made #1202

   Basketball Player - Kenneth

   Kenneth is een dansdiva die vastberaden is om te worden geaccepteerd door zijn militaire vader en zichzelf daarvoor opnieuw uit te vinden als basketbalspeler met de hulp van MADE.

  • Made #1203

   Laides Man - Ben

   Ben heeft maar geen geluk in de liefde en hoopt dat MADE hem kan helpen het perfecte vriendjesmateriaal te worden.

  • Made #1204

   Ladies Man - Josh

   In de hoop om zich eindelijk goed genoeg te voelen, wil Josh worden omgevormd tot een coole hartenbreker vol zelfvertrouwen met de hulp van MADE!

  • Made #1207

   Softball Player - Elizabeth

   De vader van Beth leerde haar softball spelen. Toen hij vier jaar geleden stierf, gaf ze het allemaal op, maar nu is ze klaar om het verlies van haar vader te verwerken en in het team van haar school te komen.

  • Made #1208

   Cheerleader - Arly

   Arly wil een topcheerleader worden en heeft vier weken om te bewijzen dat ze haar boosheid onder controle heeft. Maar Arly test iedereen om haar heen terwijl ze uitvogelt of ze zichzelf van feeks tot cheerleader kan omtoveren.

  • Made #1212

   Ladies Man - Sammy

   Sammy is een academische hoogvlieger die meer interesse heeft in school dan in vrienden. Maar nu is hij vastbesloten om zijn angst voor afwijzing te overwinnen door zich door MADE te laten omtoveren in een hartenbreker.

  • Made #1213

   Actress - Cara

   Cara is een studente die nog bij haar ouders woont en sinds de middelbare school in een sleur zit. Nu wil ze haar carrière een boost geven door via MADE te worden omgetoverd in een tv-actrice en doet auditie voor een gastrol in MTV’s Awkward.

  • Made #1219

   TV Host - Dana

   Dana Grooms denkt dat ze heeft wat nodig is om de nieuwe koningin van de televisie te worden, maar ze is daar misschien wel de enige in. Zal de tv-industrie haar uitspugen of is ze echt één in een miljoen en wordt ze een ster?