My Super Sweet World Class

Van een binnenkomst op een olifant tot een gloednieuwe Mercedes als verjaardagscadeau. De afgelopen seizoenen hebben kijkers kunnen genieten van de meeste extravagante en over-the-top verjaardagsfeesten in My Super Sweet 16. MTV nodigt je ditmaal uit om te zien hoe dit soort verjaardagsfeesten wereldwijd gevierd worden, in de serie My Super Sweet World Class. In My Super Sweet World Class zie je dat de parties van jongeren wereldwijd net zo groots zijn als bij de kids uit de Amerikaanse versie. In deze spin-off van de originele docu-serie My Super Sweet 16, ontbreken de enorme ego’s en levens vol rijkdom en ambitie natuurlijk niet.
  • My Super Sweet World Class #201

   South Africa – Elena and Liz

   In Kaapstad in Zuid-Afrika houden Liz en Elena een ‘Garden of Eden’-party, een super feest in een hippe, mooi gedecoreerde club met de beste muziek en het coolste entertainment. Hier moet je bij zijn!

  • My Super Sweet World Class #202

   The Hamptons –Jason (J Po)

   Jason, een professionele surfer en internationale playboy, wil het grootste, coolste feest uit de geschiedenis van The Hamptons organiseren. Met zijn beste vriend Ryan als ‘party planner’ kan er niks misgaan, toch?

  • My Super Sweet World Class #203

   Holland – Melody

   De tiener Melody leidt een luxeleventje – haar vader is een bekende Nederlander. Ze mag een feest geven voor haar eindexamen en wil dat alles perfect is. Maar een paar dagen van tevoren zorgt haar vader voor een onverwachte wending.

  • My Super Sweet World Class #204

   Australia – Neil and Mikey

   De beste vrienden Neil en Mikey houden van zon, zee, surfen en meisjes. Ze willen het einde van hun schooltijd vieren door alle knappe meisjes uit te nodigen voor een sexy burlesque-feest! Hun reputatie als feestkoningen van Sydney staat op het spel.

  • My Super Sweet World Class #205

   L.A – Casey

   De hippe ‘socialite’ Casey uit L.A. denkt dat het door haar georganiseerde zwembadfeest een spetterend geheel wordt. Met haar beste vriendin Leah en haar hulpjes plant Casey een spraakmakend evenement voor de Hollywood-elite.

  • My Super Sweet World Class #206

   New York – Kevin

   Kevin wil zijn status in het New Yorkse wereldje vieren door alle belangrijke namen in de mode, kunst en muziek uit te nodigen voor zijn feest. Maar als een paar uur van tevoren blijkt dat er nog niks is gedaan, komt Kevins reputatie serieus in gevaar!

  • My Super Sweet World Class #207

   (Colombia comes to) London – Olivia

   Jetset-meisje en modeontwerpster Olivia wil een vleugje Colombiaanse jungle naar Camden brengen en haar vrienden laten zien hoe de Colombianen feesten! Bereikt ze de status van junglegodin of zijn haar dagen als Colombiaanse prinses geteld?

  • My Super Sweet World Class #208

   Oslo – Magnuss

   Magnuss, modeblogger, model en feestbeest, plant een Dirty Disco-feest voor de mooiste mensen van Oslo. Maar als alles om hem heen in de soep loopt, is het de vraag of het het feest van zijn dromen wordt of dat hij het eerste vliegtuig de stad uit neemt.

  • My Super Sweet World Class #209

   London - Freddie

   Freddie leeft als een playboy. Als zijn verjaardag nadert, besluit zijn beste vriend Jon er een onvergetelijk, extravagant feest van te maken, met als thema ‘nachtcircus’! Maar houdt hun vriendschap stand als er van alles misgaat?

  • My Super Sweet World Class #210

   The Best of Series 1 and 2

   ‘The Best of Super Sweet’ toont de meest glamoureuze, extravagante, excessieve feesten ter wereld, en de aanloop ernaartoe. We krijgen een inkijkje in de jetset-levens van de elite en zien Super Sweets op internationale schaal.