Teen Mom

Realityprogramma over moederschap onder tieners. De moeders krijgen te maken met strubbelingen als trouwen, relaties, familie, adoptie, financiële zorgen, uit huis gaan en het behalen van schooldiploma’s. De meiden in Teen Mom waren eerder te zien tijdens hun zwangerschap in 16 & Pregnant en nu worstelen ze met hun moederschap.
  • Teen Mom #201

   Not Again

   Terwijl tienermoeder Farrah de politie belt na een handgemeen met haar moeder, is Amber bang dat ze haar school niet zal afmaken vanwege haar zwangerschap. Ondertussen meent Maci recht te hebben op alimentatie en daagt haar ex Ryan voor de rechter.

  • Teen Mom #202

   Should I Stay or Should I Go?

   Terwijl Catelynn verstrikt raakt in haar eigen leugens en haar vriend Tyler daardoor dreigt te verliezen, vertelt Gary Amber dat hij overweegt haar te verlaten voor een ander.

  • Teen Mom #203

   Valentine's Day

   Het is Valentijnsdag en alleenstaande moeder Maci gaat uit met haar vriendinnen, ze raakt in contact met een oude vlam. Ondertussen wordt het romantische dinertje van Amber en Gary verstoord door een huilende baby.

  • Teen Mom #204

   Spring Break

   Amber en Gary gaan op vakantie en ontdekken dat het heerlijk is om even de zorg van hun kind uit handen te geven. Maci benijdt Ryan's keuze voor een ander en beseft hoe moeilijk het is om samen voor een kind te zorgen wanneer je uit elkaar bent.

  • Teen Mom #205

   Secrets and Lies

   De spanning tussen Catelynn en Tyler loopt op wanneer Catelynn alweer een leugen opbiecht, het verpest hun bezoek aan de adoptie-autoriteit.

  • Teen Mom #206

   Trial and Error

   Terwijl Maci zich afvraagt of haar vriend Kyle wel toe is aan het daten van een tienermoeder, is Farrah aan het speed-daten. Ondertussen werkt Amber hard aan het halen van haar diploma.

  • Teen Mom #207

   Senior Prom

   Een ruzie over adoptie verpest Catelynn's dagje uit met haar moeder in het winkelcentrum. Ondertussen is Maci's hart gebroken wanneer Ryan te kennen geeft dat hij de voogdij over Bentley eist.

  • Teen Mom #208

   Hello and Goodbye

   Amber en Gary's trouwplannen stranden wanneer ze ruziën over de opvoeding van Leah. Ondertussen overweegt Farrah om weer bij haar moeder in te trekken.

  • Teen Mom #209

   Family Bonds

   In poging om meer financiële bijstand van de overheid te krijgen reikt Farrah een hand uit naar de familie van Sophia's vader. Ondertussen vertelt Maci aan Ryan dat ze naar Nashville zal verhuizen.

  • Teen Mom #210

   Lashing Out

   Terwijl Catelynn en Tyler falen op school, stelt Maci een schema op voor het bezoek van Ryan aan hun kind. Ondertussen vindt er een emotionele ontmoeting plaats tussen Farrah en de zus van Sophia's vader.

  • Teen Mom #211

   Too Much Too Soon

   Maci's leven in Nashville is niet wat ze er van had verwacht en confronteert Kyle daarmee. Ondertussen worden Catelynn en Tyler ervan op de hoogte gesteld dat ze Carly mogen bezoeken.

  • Teen Mom #212

   See You Later

   Een jaar na de adoptie beleven Catelynn en Tyler een emotioneel moment met hun dochter Carly. Terwijl de voogdij van hun dochter Leah nog geregeld moet worden, zetten Amber en Gary de bloemetjes buiten met allebei andere partners.