Teen Mom

Realityprogramma over moederschap onder tieners. De moeders krijgen te maken met strubbelingen als trouwen, relaties, familie, adoptie, financiële zorgen, uit huis gaan en het behalen van schooldiploma’s. De meiden in Teen Mom waren eerder te zien tijdens hun zwangerschap in 16 & Pregnant en nu worstelen ze met hun moederschap.
  • Teen Mom #101

   Looking For Loving

   Alleenstaande tienermoeder Farrah begint met daten tegen de wil van haar familie in. Ondertussen begint Maci met het plannen van de bruiloft. En Catelynn gaat terug naar huis met haar ouders.

  • Teen Mom #102

   How Many Chances?

   Terwijl tienermoeder Maci nadenkt over einde aan haar relatie met Ryan, begint Farrah met het daten van een nieuwe vent. Ondertussen worstelt Amber met het halen van een diploma en heeft Catelynn het moeilijk met de adoptie van haar dochter.

  • Teen Mom #103

   Fallout

   Catelynn's familie staat niet positief tegenover haar keuze voor adoptie terwijl Amber en Gary niet ophouden met ruziën. Nu Maci alleenstaand is worstelt ze met het in balans brengen van haar moederschap en het schoolleven.

  • Teen Mom #104

   Moving On

   Terwijl Amber en Gary's geruzie tot een dieptepunt leidt, worstelt Catelynn met het vinden van een huis wanneer haar moeder besluit om weg te gaan.

  • Teen Mom #105

   A Little Help

   Tijdens een weekend met andere moeders heeft Catelynn het moeilijk met het genomen besluit voor adoptie. Ondertussen proberen Maci en Ryan weer dichterbij elkaar te komen nadat Maci besloot de relatie te beeïndigen.

  • Teen Mom #106

   Standing Up

   Terwijl tienermoeder Maci worstelt met wrok jegens haar vriend, maakt Catelynn zich zorgen over de dreigende opsluiting van haar vriend's vader in de gevangenis.

  • Teen Mom #107

   Baby Steps

   Amber wil het geruzie achter zich laten en wil weg van Gary. Ondertussen heeft Farrah moeite met het leven onder één dak met haar ouders en Maci kampt met problemen op school wanneer haar zoon begint te leren lopen.

  • Teen Mom #108

   Happy Birthday

   Terwijl Tyler graag een huwelijksaanzoek wil doen, worstelen Maci en Ryan met hun relatie op de verjaardag van Bentley. Ondertussen heeft Amber het moeilijk met de druk die op haar ligt vanwege haar alleenstaande moederschap.