The City

Realityserie over Whitney Port, bekend van MTV-serie The Hills. Whitney gaf haar veilige leventje in Hollywood op voor een nieuwe uitdaging in New York. Met een droombaan, droomvrienden, een leuk vriendje en een prachtig appartement is ze super enthousiast over haar nieuwe leven in de Big Apple.
  • The City #201

   Show Em' What You Got

   Whitney zet alles op alles om ervoor te zorgen dat haar collectie klaar is voor haar show tijdens de New York Fashion Week en Olivia maakt een hele goede indruk in haar nieuwe functie bij ELLE.com

  • The City #202

   Friends In High Places

   Roxy gaat een knappe fotograaf helpen met een fotoshoot en Olivia weigert om Whitney’s nieuwe lijn op te nemen in ELLE Magazine.

  • The City #203

   Professionally Dangerous

   In Professionally Dangerous krijgt Olivia het voor haar kiezen nadat ze haar interview met Whitney voor ELLE.com afgeblazen heeft. Ondertussen lijkt de zakelijke afspraak tussen Roxy en Zach meer op een romantisch uitje.

  • The City #204

   Queen of Diamonds

   Erin en Olivia kunnen het er maar niet over eens worden hoe Fergie eruit moet zien voor een ELLE-cover shoot. Bij Whitney slaan de twijfels toe wanneer een Franse fotograaf een stapje verder wil gaan in hun relatie.

  • The City #205

   The Belle of Elle

   Olivia struint met Joe het ene feestje na het andere af, terwijl Erin even een boekje over haar opendoet bij een journalist. Whitney’s reputatie staat op het spel door een verkeerde inschatting van Roxy.

  • The City #206

   Fashion with a Capital F

   Roxy introduceert Whitney’s collectie bij een evenement van een andere ontwerper en negeert daarmee de instructies van Kelly. Olivia negeert een eigen werkaanvraag.

  • The City #207

   The British Are Coming

   Olivia’s baan staat op de tocht, Roxy maakt professionele indruk op Kelly en Whitney gaat achter nieuwe business aan.

  • The City #208

   Work Horses and Show Ponies

   Roxy en Whitney organiseren zonder hulp van Kelly een runway show in Miami voor Whitney Eve. Olivia gaat op een belangrijk sollicitatiegesprek.

  • The City #209

   One Girl's Trash...

   Whitney presenteert haar collectie bij inkopers van modevakbeurzen en Roxy krijgt de schuld wanneer de verkoopcijfers tegenvallen. Olivia ziet er super uit voor de Ke$ha-shoot, maar Erin vermoedt dat dit niet helemaal eerlijk is verlopen.

  • The City #210

   Stage Fight

   De vriendschap tussen Roxy en Whitney staat onder druk vanwege een mislukte styling-klus. Olivia helpt Erin met een ELLE-artikel over ‘The Martha Stewart Show.’

  • The City #211

   Roommate Wanted

   Tussen Roxy en Whitney loopt de spanning op en Roxy gaat op zoek naar haar eigen klus. Met tegenzin doet Olivia een interview met een bekende persoon, die kleding uit Whitney’s collectie aan heeft. Erin ruikt opnieuw een kans om Olivia te vervangen.

  • The City #212

   Lost In Translation

   Whitney zit in dubio: stort ze zich helemaal op haar eigen zaak of blijft ze Kelly trouw? Olivia is ondertussen naar Japan geweest voor ELLE. Erin is helemaal niet blij met het succes dat ze daar had.