The Hills

Realityserie over glamour en het leven in de Hollywood Hills. De serie volgt Lauren Conrad, bekend van Laguna Beach, en haar vriendinnen Whitney, Audrina en Heidi. In Los Angeles studeert Lauren aan een gerenommeerd mode-instituut en werkt ze voor het populaire magazine Teen Vogue. De afleveringen staan bomvol romances, vijanden en langlopende vriendschappen die samenkomen om het leven in The Hills voorgoed te veranderen.
  • The Hills #601

   Put on a Happy Face

   De vreugde van Heidi's thuiskomst wordt overschaduwd door haar moeder's afwijzing van Heidi's wens om plastische chirurgie te ondergaan. Kristin en de meiden gaan naar Miami voor het Super Bowl-weekend.

  • The Hills #602

   Rumor Has It

   Wanneer geruchten over Kristin's feestgedrag de ronde doen krijgt Stephanie ervan de schuld. Audrina spreekt af met een onbekende, maar dat weerhoudt Brody er niet van om haar te achtervolgen.

  • The Hills #603

   The Elephant in the Room

   Heidi en Spencer houden een feestje voor hun buurjongen, maar het feestje raakt overschaduwd door de ruzie tussen Spencer en Holly. Ondertussen heroverweegt Audrina haar relatie.

  • The Hills #604

   This Is Goodbye

   Heidi en Spencer hun gedrag leidt ertoe dat hun vrienden en familie een belangrijke knoop moeten doorhakken. Ondertussen spreken Kristin en Brody met elkaar af, maar besluiten ze om vrijgezel te blijven.

  • The Hills #605

   A New Bird

   Brody is aan het daten, maar verdiept ook zijn vriendschap met Kristin. Ondertussen organiseert Lo een dubbel-date voor Stephanie en geeft Ryan Audrina's vrienden nog een kans.

  • The Hills #606

   Ghost from the Past

   Kristin heeft het er moeilijk mee om verder te gaan met haar leven na Brody. Audrina treft Justin en twijfelt over haar relatie met Ryan. Lo wordt ondertussen vriendinnen met Brody's nieuwe partner.

  • The Hills #607

   The Company You Keep

   Kristin vindt een nieuwe vijand in de partner van Brody wanneer zij een oude rivaal van Kristin meebrengt naar een feestje. En Audrina zwijgt over haar relatie met Justin wanneer Ryan terugkeert van een tournee.

  • The Hills #608

   Between a Rocker and a Hard Place

   Audrina's relatie met Ryan wordt op de proef gesteld wanneer hij Justin voor de eerste keer ontmoet. Brody kiest Kristin's kant wanneer Allie met haar ruziet. En ondertussen heeft Stephanie een teleurstellende tweede date.

  • The Hills #609

   Break-Up to Make-Up

   Net wanneer Audrina klaar is met Ryan verrast Justin haar voor haar verjaardag. De gemoederen tussen Brody en Justin lopen hoog op. Ondertussen wordt de relatie tussen McKaela's vriend Allie en Kristin er ook niet beter op.

  • The Hills #610

   Welcome to the Jungle

   Tijdens een gezamenlijke reis naar Costa Rica wordt Brody jaloers wanneer Kristin afspreekt met een plaatselijke barman. Ondertussen probeert Audrina haar gevoelens voor Justin te onderdrukken.

  • The Hills #611

   Loves Me Not

   Kristin houdt een goed gesprek met Brody, ze wil haar relatie met hem nog een kans geven. Heidi's moeder komt naar Los Angeles om zich te verzoenen met haar dochter.

  • The Hills #612

   All Good Things...

   Kristin moet beslissen of ze haar leven een grote draai geeft en dat zou Brody kunnen dwingen een grote keuze te moeten maken. Audrina kiest voor een nieuw onafhankelijk leven zonder Justin en vraagt zich af of dat wel de juiste keuze is.