MTV News Recap: Week 20

Van de MTV Movie & TV Awards tot Rihanna en A$AP Rocky die elkaar de liefde verklaren. Dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 17 mei 2021


Afgelopen weekend zagen we hoe Scarlett Johansson, de cast van WandaVision en To All The Boys: Always And Forever prijzen in de wacht sleepte tijdens de MTV Movie & TV Awards. De show was gevuld met een hoop gelach en getier, wat natuurlijk niet anders kan als Lesley Jones de host is! Ook leek de temperatuur naar een hoogtepunt te stijgen toen de 'Best Kiss' award werd uitgereikt aan niemand minder dan Chase Stokes en Madelyn Cline voor hun kus in Outer Banks. En die deden ze maar al te graag over op het podium!

t-decoration:none;" target="_blank">Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)

Dinsdag 18 mei 2021

Het beste nieuws dat we deze dinsdag konden ontvangen was het nieuws dat Ariana Grande en haar lockdown-love Dalton Gomez getrouwd zijn! In december 2020 ging hij al op zijn knieën voor de zangeres en nu bezegelde ze hun relatie met een kus en een kleinschalige bruiloft. Volgens insiders zijn beide families super blij en was het een intieme bruiloft om nooit te vergeten!

Woensdag 19 mei 2021

Kylie Jenner is niet alleen een zakenvrouw maar ook moeder van de schattige Stormi en liet weten dat ze graag haar Cosmetica-bedrijf over zou laten nemen door haar dochtertje. De realityster sprak over de manier waarop zij zelf is grootgebracht en zag dat als een voorbeeld voor haar eigen moederschap. Zo liet ze weten dat ze de balans tussen mama zijn en zaken doen net zoals haar moeder wil doen. En dat ze dochtertje Stormi net zo sterk en onafhankelijk wil opvoeden als hoe zij zelf is grootgebracht. Good job, Kyles!

Donderdag 20 mei 2021

Okay, hold my everything! A$AP Rocky liet weten in een interview met GQ dat hij en Rihanna daten! Hij noemde RiRi zelfs 'zijn meisje' en gaf aan dat hij haar de ware vindt! Ons kun je wegdragen want wat een powerkoppel is dat, zeg! Niet alleen is Rihanna goodlooking maar hij zou ook zijn creatieve ideeën bij haar kwijt kunnen, wat voor hem essentieel is in een relatie. De geruchten gingen al langer rond dat de twee sinds 2013 al aan het daten zouden zijn maar nu gaf A$AP het toe. Ook liet hij weten dat hij graag een gezin wil beginnen als dat "zijn lot is" en denkt hij een fantastische vader te kunnen zijn voor de kids. Nou dat weten wij wel zeker, A$AP!

Vrijdag 21 mei 2021

Demi Lovato vertelde in een interview over hun coming-out proces nadat hen eerder deze week online verkondigde dat hen non-binair zijn. De artiest gaf aan dat hen jarenlang hun identiteit hebben onderdrukt omdat hen wilde passen in het beeld dat de samenleving van hen verwacht. Zo groeide Demi op in het zuiden van de VS in een Christelijk dorpje waardoor hun hele andere gedachten hierover vormde. Ook liet Demi weten dat sinds hen naar LA zijn gekomen hen wisten dat hun queer zijn. Nu Demi dit omarmt hebben hen het gevoel meer vrij te zijn! Wij zijn in ieder geval al super trots op je, Deem!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).