MTV Push NL juli 2022: Leer Siggy & D1ns beter kennen

Het MTV Push duo van deze maand is niemand minder dan de Zandvoortse Siggy & D1ns. Dit getalenteerde duo heeft recent grote stappen gemaakt in de Nederlandse hiphopscene en wij zijn benieuwd wat zij voor ons in petto hebben als MTV Push-artiest van de maand juli 2022!

Siggy & D1ns hun momentum begon te groeien toen ze tekenden bij het grootste hiphoplabel van Nederland: Top Notch. Kort daarna brachten Siggy en D1ns de track 'Rondjes' uit, die vanaf dag één een hit werd. Het nummer werd al snel een miljoen keer beluisterd, bereikte de hitlijsten en werd bekend op Tiktok. Gevolgd door de grote hit 'Familie', met de productie in handen van $hirak, maakte het rapduo een sterk nummer dat de aandacht trok met zijn open en eerlijke teksten.

Omdat de twee artiesten elkaar al jaren kennen, zijn ze perfect op elkaar ingespeeld - de chemie tussen hen is hoorbaar en zorgt voor een uniek en vernieuwend gevoel. Siggy en D1ns zijn authentiek, vullen elkaar volledig aan en weten vanaf het begin de aandacht van de luisteraar vast te houden. Hun nieuwe single 'Umbrella' is al uitgebracht en we zijn trots om de track en video op al onze platformen te ondersteunen. Siggy & D1ns is een duo die je moet volgen want hun toekomst ziet er veelbelovend uit!

Wil jij meer weten over Siggy & D1ns? Check hier hun artiestenpagina op Spotify of volg Siggy & D1ns op Instagram of Youtube.

Houd ook onze socials in de gaten voor meer toffe video's in samenwerking met Siggy & D1ns.